Kommunikationsmedarbejder

Patent- og Varemærkestyrelsen
Patent- og Varemærkestyrelsen
Passioneret kommunikationsmedarbejder med digitalt mindset
Brænder du for at styrke iværksættere og virksomheders innovation og konkurrenceevne i og udenfor Danmarks grænser? Og vil du være med til at udvikle og producere strategisk skarpt og engagerende indhold på sociale medier og vores andre platforme?
Så er du måske vores nye kollega i Kommunikation & Kunder i Patent- og Varemærkestyrelsen
Vi søger en kommunikatør med pionerånd, der vil være med til at styrke indsatsen for at synliggøre værdien af patenter, varemærker og design, og som befinder sig godt i krydsfeltet mellem erhvervsliv, politik og samfund. Som myndighed arbejder vi nationalt og internationalt for at skabe gode vækstbetingelser for danske virksomheder. 
 
Du bliver en del af et travlt og dedikeret team på fem personer med høj faglighed og stærke ambitioner. Vi har en stor berøringsflade med resten af styrelsen, departementet og mange eksterne samarbejdspartnere. Desuden vil du indgå i afdelingens tværgående arbejde, hvor vi bringer indholdet ud i alle kommunikationskanaler – både interne og eksterne. Det betyder, at du skal kunne udvikle materialer og vinkle budskaber i forhold til forskellige målgrupper og kanaler. Det er afgørende, at du er strategisk stærk, og at du forstår at tage fra.  
 
Dine væsentligste opgaver 
 
 Som kommunikationsmedarbejder skal du:
 • Udarbejde og implementere en strategi for vores tilstedeværelse på sociale medier, især LinkedIn, Twitter og Facebook. Du skal desuden drive indhold, bidrage med opdateringer og digitale kampagner samt håndtere og foretage løbende overvågning.
 • Give ledelsen kommunikationsrådgivning og -sparring. 
 • Identificere og producere indhold i form af opdateringer, nyheder, videoer og pressemeddelelser, der taler til målgruppen – lige fra unge kvindelige iværksættere til beslutningstagerne hos de store, toneangivende virksomheder i Danmark.  
 • Fungere som projektleder for kommunikationskampagner og andre aktiviteter. 
 
Din profil 
Du har en relevant kommunikationsuddannelse og mindst tre års erfaring fra en lignende stilling i en større privat virksomhed eller offentlig myndighed. Du skal have en stærk strategisk forståelse og motiveres af at gå nye veje og bidrage til at synliggøre et vanskeligt, men samfundsmæssigt vigtige emne. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation.
 
Som person er du: 
 • Proaktiv og har et stærkt personligt ’drive’.  
 • God til at arbejde med en bred kontaktflade og kan begå dig på alle niveauer. Du trives med at skabe og udvikle gode relationer. 
 • Fleksibel og stærk holdspiller med fokus på at få opgaven løst. 
 • Have solid erfaring med at kommunikere vanskeligt stof præcist og engagerende. 
 • Handlekraftig, kvalitets- og deadlinebevidst. 
 • I stand til at begå dig på engelsk i skrift og tale. 
 
Vi tilbyder 
 • En spændende og alsidig stilling i en organisation med et stærkt formål i krydsfeltet mellem erhverv, politik og samfund. 
 • Fleksibel arbejdstid, så du får en fornuftig balance mellem arbejde og fritid. 
 • Et job med store personlige og faglige udviklingsmuligheder i et nyetableret team. 
 • Gode netværksmuligheder. 
 • Et motiverende arbejdsmiljø og engagerede kolleger. 
 
Om os 
Patent- og Varemærkestyrelsen hjælper virksomheder med at skabe forretning ud af deres ideer. Vi leverer målrettet information og vejleder i hele udviklingsprocessen fra idé til aktiv, og vi behandler og udsteder rettigheder på patenter, designs og varemærker. 
 
Vi er en dynamisk, moderne og markedsorienteret styrelse under Erhvervsministeriet. Vi arbejder i et moderne hus med åbne kontorer og en uformel omgangstone. Styrelsen beskæftiger ca. 200 medarbejdere, hvoraf 35 er placeret i Ikast og de resterende i Høje Taastrup. Du vil have arbejdsplads på kontoret i Høje Taastrup. 
 
Information 
Der er tale om en fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest muligt. Du ansættes efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant faglig organisation. 
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kommunikationschef Tine Heide på telefon 20 76 92 08. Oplysninger om løn og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Zenia Lotus Hansen på telefon 91 33 70 61.  
 
Ansøgning 
Lyder stillingen som noget for dig? Så klik på ”Søg stillingen”-knappen nederst i annoncen eller via vores hjemmeside www.dkpto.dk/job. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest fredag den 31. august 2018 kl. 12.00. 
 
Vi forventer at afholde samtaler i uge 36. Det kan forventes, at der vil blive anvendt test i rekrutteringsprocessen. 
 
Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge stillingen. 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 31. august kl. 12.00

Frist: 31. august kl. 12.00

Info

Virksomhed
Patent- og Varemærkestyrelsen
Stillingsbetegnelse
Kommunikationsmedarbejder
Kontakt
Tine Heide
Telefon: 20 76 92 08
Website
Indrykningsdato
10-08-2018
Ansøgningsfrist
31. august kl. 12.00
Adresse
Patent- og Varemærkestyrelsen
Helgeshøj Alle 81
2630 Taastrup

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.