Visuel historiefortæller

Oxfam IBIS
Oxfam IBIS
Visuel historiefortæller der vil ændre verden
Oxfam IBIS søger en historiefortæller, som har idékraft, talent og kompetence til selv at lave Danmarks bedste kampagnevideoer til sociale medier.
Oxfam IBIS er en udviklingsorganisation, som bekæmper ulighed i verden, arbejder for kvalitetsuddannelse til alle og bekæmper skattely. Den indsats skal vi have endnu flere danskere engageret i. Derfor har vi brug for dig. Jobbet er på 30 timer om ugen (eller et andet fleksibelt timetal der passer dig). Indtil videre er stillingen tidsbegrænset i 6 måneder. 
 
Vi forestiller os, at du er uddannet i video eller motion graphics, men du kan også have en helt anden baggrund. Det er vigtigt, at du både er idémenneske og selv kan få et produkt ud kort tid efter. Vigtigst er det, at du kan dokumentere din kunnen og gerne også vise resultater af det, du har lavet.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med 12 sprælske kolleger i vores public engagement afdeling, der kan alt fra journalistik til ekspertviden om sociale medier, marketing og dataanalyse.
 
Men allerførst får du en opgave: Lav en video på 25-40 sekunder, der viser noget om ulighed. En video der giver delelyst på Facebook.
 
Skriv derudover et par ord om, hvorfor netop du er den rette til jobbet.

For yderligere oplysninger kontakt Per Bjerre, peb@oxfamibis.dk eller på mobil 20 19 84 26.

Ansøgning, CV og relevante dokumenter sendes via nedenstående link senest 24. juni 2018. Ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag 27. juni 2018. Tiltrædelse i august.
 
Løn- og arbejdsvilkår er efter gældende overenskomst og Oxfam IBIS’ husaftale med en lønramme på mellem 36.964 kr. og 51.122 kr. mdl. inkl. pension og tillæg. Indplacering baserer sig på erfaring og uddannelse.
 
Oxfam IBIS betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset alder, køn, religion, seksualitet eller etnisk tilhørsforhold til at søge ledige stillinger.
 
Oxfam IBIS er den danske del af en af verdens mest indflydelsesrige udviklingsorganisationer. Vi har kontor lige ved Rådhuspladsen i København.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 24. juni

Info

Virksomhed
Oxfam IBIS
Stillingsbetegnelse
Visuel historiefortæller
Kontakt
Per Bjerre
peb@oxfamibis.dk
Telefon: 20 19 84 26
Website
Indrykningsdato
13-06-2018
Ansøgningsfrist
24. juni
Adresse
Oxfam IBIS
Vesterbrogade 2B
1620 København V

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Få alt, hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.