Studerende til talentprogram

Operate
Operate
Ambitiøse studerende til talentprogram hos Operate Sprint
Operate Sprint er et lønnet talentforløb, der sætter fart på din udvikling og din karriere. Vi søger ambitiøse studerende, der har interesse for samfund og kommunikation.
Operate er et digitalt kommunikations- og adfærdsbureau. Vores mission er at hjælpe vores kunder med at forbedre verden gennem indsigt i mennesker, teknologi og kommunikation. Vi udvikler og eksekverer kommunikation for en lang række af Danmarks største virksomheder, myndigheder og organisationer. Det kan du blive en del af.
 
Vi forventer, at du har en stærk interesse for samfundet og er fagligt ambitiøs. Måske har du lyst til at få særlig viden om en bestemt sektor (fx uddannelse, infrastruktur eller sundhed) eller har stor interesse for en bestemt ydelse (fx analyse, sociale medier eller public affairs).
 
DU FÅR:
  • Learning by doing
Vi sørger for hyppig opgaverotation mellem forskellige typer af opgaver, som en kommunikationsrådgiver i Operate løser. Du får mulighed for at komme med erfarne rådgivere ud til møder med kunderne og daglig sparring med branchens bedste kommunikationsfolk.                
      
  • Fleksibelt forløb
Du får mulighed for at få et skræddersyet forløb på ét år med mulighed for at længerevarende samarbejde, mens du er studerende. Ét semester på fuldtid, ét på deltid – men vi finder sammen ud af, hvornår det passer dig bedst at være i huset på fuldtid. Forløbet
tilrettelægges, så det er meritgivende ifølge din studieordning og passer til eksamener og andet.
 
 
  • Karriereudvikling
Du får løbende karrieresamtaler med en direktør eller manager samt en vejleder i huset, som lægger en udviklingsplan sammen med dig for dit forløb i Operate. Vi sørger for, at du får undervisning i rådgivning og salg, og du vil få mulighed for at deltage i intern videndeling på Academy, Lunch & Learn samt Consulting School, Operates udviklingsforløb for konsulenter.
 
SÅDAN ANSØGER DU
Vi gør meget ud af at ansætte de rigtige til Operate Sprint. Det gør vi, fordi vi ansætter studerende med ambitionen om, at det blot er første skridt til at blive fastansat efter endt uddannelse.
 
Send ansøgning, CV og karakterudskrift og/eller eksamensbevis til job@operate.dk senest 31. marts 2018. Efter fristen gennemgår vi alle ansøgere og inviterer de dygtigste til test og samtale i Operate.
 
Her får du mulighed for at vise os, hvad du kan – og få et indblik i, hvad vi arbejder med. Vi ansætter ca. fem studerende fra august/september 2018. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sidsel Øst Hansenpå  sha@operate.dk eller telefon 28 51 91 96. 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 31. marts

Info

Virksomhed
Operate
Stillingsbetegnelse
Studerende til talentprogram
Kontakt
Sidsel Øst Hansen
sha@operate.dk
Telefon: 28519196
Website
Indrykningsdato
26-02-2018
Ansøgningsfrist
31. marts
Adresse
Operate
Jesper Brochmands Gade 10
2200 København N

Yderligere info

Få nyhedsbrev

KOM18

Vær med, når hele branchen samles til årets k-konference

3. maj

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.