Praktikant

Operate
Operate
Praktikanter til kommunikationsbureauet Operate
Operate Sprint er et talentforløb, der sætter fart på din udvikling og din kalender. Er du blandt de bedste på dit studie? Har du kommunikation som hoved- eller bifag? Og er du i gang med den sidste halvdel af din uddannelse? Så har du muligheden for at blive en del af Operates talentprogram.
Operate er et kommunikationshus med over 60 af landets dygtigste indenfor strategi, public affairs, adfærdsdesign og digital kommunikation.
Vi udvikler kommunikation for en lang række af Danmarks største virksomheder, myndigheder og interesseorganisationer. Derfor skal du også være drevet af at skabe kommunikationsløsninger, der forandrer vores samfund.
 
Operate Sprint er et talentforløb for studerende over minimum to semestre, herunder et semester på fuld tid og et på deltid. Begge ansættelser er lønnet. Forløbet er fleksibelt og kan tilrettelægges, så det er meritgivende ifølge din studieordning og passer til eksaminer og andet. Vi søger studerende, som kan genkende sig selv inden for områder som fx data og indsigt, strategi og politik, engagerende kommunikation, digital og kreativ eller oplevelser.
 
Du får:
  • Learning by doing
Vi sørger for hyppig opgaverotation mellem forskellige typer af opgaver, som en kommunikationsrådgiver i Operate løser. Du får mulighed for at komme med erfarne rådgivere ud til møder med kunderne og daglig sparring med branchens bedste kommunikationsfolk.
 
  • Karriereudvikling
Du får løbende samtaler med en direktør eller manager, hvor du får karriererådgivning til at skabe dig et flot CV. Du får også en vejleder i huset, som lægger en udviklingsplan sammen med dig for dit forløb i Operate.
 
  • Junior Consulting School
Du får undervisning i rådgivning og salg på et seminar for dig og husets øvrige sprintere. Derudover får du del i husets interne videndeling på Academy og Lunch & Learn, og du får mulighed for at dyrke dine spidskompetencer i et af vores specialistteams.
 
 
Sådan ansøger du
Vi gør meget ud af at ansætte de rigtige til Operate Sprint. Det gør vi, fordi vi ansætter studerende med ambitionen om, at det blot er første skridt til at blive fastansat efter endt uddannelse.
Derfor er der tre skridt i ansøgningsprocessen:
 
1.     Alle ansøgere kommer til screening
Ansøgning, CV og karakterudskrift og/eller eksamensbevis sendes til job@operate.dk senest 31. oktober. Du får svar senest den 3. november, om du er gået videre.
 
2.     Top 20-25 udtages til team-test i Operate
Vis, hvad du duer til på tre timer - sammen med andre i en teamtest på halvanden time og i en individuel test af en times varighed. Testen afholdes den 2. november kl. 15-18 i Operates lokaler. Du får besked allerede dagen efter, om du er gået videre.
 
3.     Top 5-10 udtages til samtale med manager/direktør
Vi udpeger de dygtigste profiler til en samtale i Operate, som finder sted i uge 45. Vi ansætter ca. fem studerende fra januar/februar 2018.
 
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kommunikationsrådgiver Lasse Dam Valentin på mail ldj@operate.dk eller telefon 31 44 16 43.
 
Mød Operate til praktikbazar
Skal du i praktik til foråret og brænder du for kommunikation, markedsføring, kampagner, web, public affairs, sociale medier, projektledelse og det, der ligner? Så sæt kryds i kalenderen 12. oktober og tag med til Kforum for Studerendes praktikbazar, hvor du blandt andet kan møde Operate og få indblik i, hvad en praktikstilling i bureau- og kommunikationsbranchen indebærer.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 31. oktober

Frist: 31. oktober

Info

Virksomhed
Operate
Stillingsbetegnelse
Praktikant
Kontakt
Lasse Dam Valentin
ldj@operate.dk
Telefon: 31441643
Website
Indrykningsdato
25-08-2017
Ansøgningsfrist
31. oktober
Adresse
Operate
Jesper Brochmands Gade 10
2200 København N

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kom til K-dag om Employee Advocacy

Få værktøjer og viden til at arbejde med medarbejder-ambassadører

8. november

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.