Praktikant/student

Operate
Operate
Operate Sprint - Et talentprogram for studerende, der sætter fart på din udvikling
Er du blandt de bedste på dit studie? Har du kommunikation som hoved- eller bifag? Og er du i gang med den sidste halvdel af din uddannelse? Så har du muligheden for at blive en del af Operates talentprogram.

Operate er et kommunikationshus med over 60 af landets dygtigste indenfor strategi, public affairs, adfærdsdesign og digital kommunikation.

Vi udvikler kommunikation for en lang række af Danmarks største virksomheder, myndigheder og interesseorganisationer. Derfor skal du også være drevet af at skabe kommunikationsløsninger, der forandrer vores samfund.

Fart på kalenderen og din udvikling

Operate Sprint er et talentforløb, der sætter fart på din udvikling og din kalender.

Du får:
 • Learning by doing
  Vi sørger for hyppig opgaverotation mellem forskellige typer af opgaver, som en kommunikationsrådgiver i Operate, løser. Du får mulighed for at komme med erfarne rådgivere ud til møder med kunderne og daglig sparring med branchens bedste kommunikationsfolk.
 • Karriereudvikling
  Du får løbende samtaler med en direktøren eller manager, hvor du får feedback på dit CV og karriererådgivning. Du får også en vejleder i huset, som lægger en udviklingsplan sammen med dig for dit forløb i Operate.
 • Junior Consulting School
  Du får undervisning i rådgivning og salg på et seminar for dig og husets øvrige sprintere. Derudover får du del i husets interne videndeling på Academy og Lunch & Learn, og du får mulighed for at dyrke dine spidskompetencer i et af vores specialistteams.

Et fleksibelt forløb over to semestre

Operate Sprint er et talentforløb for studerende over minimum to semestre, herunder et semester på fuld tid og et deltid. Begge ansættelser er lønnet. Forløbet er fleksibelt og kan tilrettelægges, så det er meritgivende ifølge din studieordning og passer til eksaminer og andet.

Sådan ansøger du

Vi gør meget ud af at ansætte de rigtige til Operate Sprint. Det gør vi, fordi vi ansætter studerende med ambitionen om, at det blot er første skridt til at blive fastansat efter endt uddannelse.
 
Derfor er der tre skridt i ansøgningsprocessen:
 1. Alle ansøgere kommer til screening
  Ansøgning, CV og karakterudskrift og/eller eksamensbevis sendes til job@operate.dk senest 31. marts (for sommerstart) eller 31. oktober (for vinterstart)
 2. Top 20 udtages til team-test i Operate
  Vis, hvad du duer til på tre timer - sammen med andre i en teamtest på halvanden time og i en individuel test af en times varighed. Testen afholdes primo april/november
 3. Top 5 udtages til samtale med manager/direktør
  Vi udpeger de dygtigste profiler til en samtale i Operate, som finder sted medio april/november
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til, at kontakte kommunikationskonsulent Sascha Maria Dupont på 38168090 eller til job@operate.dk
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 31. marts

Info

Virksomhed
Operate
Stillingsbetegnelse
Praktikant/student
Kontakt
Sascha Maria Dupont
job@operate.dk
Telefon: 38 16 80 90
Website
Indrykningsdato
16-02-2017
Ansøgningsfrist
31-03-2017
Adresse
Operate
Jesper Brochmands Gade 10
2200 København N

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kursus

Content marketing bootcamp

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

KOM17

Vær med, når hele branchen samles til årets k-konference

4. maj

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.