Koordinator til marketingteam

NEXT
NEXT
Ambitiøs og erfaren koordinator til marketingteam
Har du mod på og lyst til at stå i spidsen for NEXTs marketingopgaver sammen med et team af kompetente og engagerede medarbejdere? Er du teamplayer til fingerspidserne og en dygtig kommunikatør? Vi ønsker at forstærke koordination, planlægning og opfølgning af vores marketingopgaver og søger derfor nu en koordinator til teamet.
Ansvar og udfordringer
Du vil som teamkoordinator få det daglige ansvar for at koordinere og prioritere opgaver i marketingteamet. Du skal sikre videndeling og stå i spidsen for alle vores marketingopgaver samt sikre et effektivt samarbejde med organisationen.
 
Du vil bl.a. få et tæt samarbejde med NEXT Karriere, som arbejder med rekrutteringsvejledning og med resten af kommunikationsafdelingen, som arbejder med at skabe indhold til alle vores platforme, herunder intern kommunikation og pressehåndtering.
Du vil blive ansvarlig for en nyformuleret marketingstrategi, som sætter kursen for både NEXT som én skole, men også definerer særlige indsatser i forhold til alle vores uddannelser. Du vil få et bredt netværk i organisationen, som har stor interesse for marketing og stiller store krav til indsigt i processer og resultater.
Et særligt indsatsområde for de kommende år vil være at få etableret processer og strukturer i forhold til viden om effekten af vores markedsføringsinitiativer. Du vil stå i spidsen for dette projekt og samtidig holde snor i teamets daglige opgaver.
 
Dine fokusområder vil være at:
  • Planlægge, eksekvere og følge op på marketingkampagner – sammen med teamet og interne/eksterne interessenter
  • Udarbejde budgetter og taktiske målsætninger for marketingkampagner
  • Analysere og dokumentere gennemførte kampagner samt opbygge nyt system for effektmåling
 
Faglige kompetencer
Vi søger en udadvendt og ambitiøs medarbejder med et stort talent for koordination og samarbejde. Du kan træffe beslutninger og prioritere -  og gøre det i samråd med et team af dygtige kolleger. Du vil blive det daglige bindeled mellem marketingteamet og kommunikationschefen. Det er derfor vigtigt, at du er fleksibel og god til at kommunikere.
 
Det er et absolut must, at du har erfaring med digital marketing og planlægning/opfølgning på marketingopgaver. Du må meget gerne have haft berøring med at markedsføre/kommunikere til den unge målgruppe.
 
For at få succes i jobbet skal du have en stor arbejdskapacitet og et betydeligt drive. Du skal have en relevant teoretisk baggrund f.eks. som HD, HA, cand.merc. eller cand.comm. Du skal have konkret erfaring med at stå i spidsen for et team og mindst 5 års erfaring med marketingopgaver.
 
For yderligere information om stillingen kontakt kommunikationschef Kirsten Eskildsen kie@nextkbh.dk
mobil tlf. 29 74 14 74
 
Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuldtid. Løn, pension og ansættelsesforhold følger gældende overenskomsten mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten. Vi ønsker, du starter den 1. januar 2018.
Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
 
Din ansøgning skal sendes via NEXT rekrutteringssystem
Ansøgning, cv, kopi af kandidatbevis og anden relevant dokumentation sendes via ansøgningslinket nederst i annoncen. Ansøgningsfrist den 13. november 2017. Der afholdes ansættelsessamtaler eller i uge 46/47.
 
Om skolen 
NEXT – Uddannelse København er landets største og samtidig bredeste erhvervs- og gymnasieskole. Vi er indgangen til alle 4 gymnasieretninger og over 40 erhvervsuddannelser. Vi udbyder eud, htx, stx, hf, hhx og eux, brobygning, 10. klasse og efteruddannelseskurser og er repræsenteret på 14 adresser i Storkøbenhavn. Tilsammen danner og uddanner vi mere end 40.000 elever og kursister om året. Vore ca. 1100 medarbejdere arbejder alle for at give skolens ca. 8000 årselever en god uddannelse
 
Vi er i fuld gang med at skabe fremtidens erhvervs- og gymnasieskole. Frem mod 2020 vil vi udvikle og drive bedre uddannelse i hele Storkøbenhavn, så flere får succes i livet. Vores vision er ambitiøs og vores virkelighed er udfordrende. Vi vil være det bedste sted at være og lære. Vores størrelse forpligter og vi skal tage et stort ansvar for at bidrage til samfund og uddannelsespolitik i fremtiden. Vi vil skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange.
 
Alt dette kræver, at vi tænker stort og gør det enkelt.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 13. november

Frist: 13. november

Info

Virksomhed
NEXT
Stillingsbetegnelse
Koordinator til marketingteam
Kontakt
Kirsten Eskildsen
kie@nextkbh.dk
Telefon: 29741474
Website
Indrykningsdato
12-10-2017
Ansøgningsfrist
13. november
Adresse
NEXT
Carl Jacobsens Vej 25
2500 Valby

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Intensivt forløb til dig

Content marketing bootcamp

Start 26. oktober
Fem halve dage i oktober og november

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.