Presserådgiver

Nationalmuseet
Nationalmuseet
Nationalmuseet søger en Presserådgiver
Historien skal hjælpe os til at gentænke os selv i fremtiden. Derfor søger vi en presserådgiver til Formidlingsenheden, der kan hjælpe med det ved at placere Nationalmuseet i mediebilledet og styrke museets stemme i den offentlige debat.
Stillingen som presserådgiver er ledig til besættelse snarest muligt.

Arbejdsområde
Som presserådgiver skal du være med til at styrke Nationalmuseets synlighed overfor danskerne i mediebilledet og i de vigtigste debatter samt sikre os en stemme i udformningen af fremtidens kulturpolitik. Du skal være en god strateg, der afvejer politik, branding og formidling og placerer den rette historie, det bedste sted, på det rigtige tidspunkt. Du vil arbejde tæt sammen med vores nye direktør og vil rådgive ham om stort og småt.
 
Du bliver en del af en enhed af erfarne folk indenfor digitale medier, udstillinger, markedsføring, undervisning, events, PR og grafisk design. Nationalmuseets formidling har en differentieret pallette af platforme, og kendetegnes ved løbende udvikling og fornyelse. 

Kvalifikationer
Vi lægger vægt på, at du:
 • har en god politisk og strategisk forståelse
 • har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som eksempelvis journalist, cand. comm. cand. scient. pol eller tilsvarende
 • har solid erfaring fra en politisk styret organisation eller fra Christiansborg
 • er god til at skrive
 • har omfattende erhvervserfaring med pressearbejde
 • har et godt netværk
 • er nysgerrig og tænker kreativt i valg af medier og kommunikationsformer
 • har gode samarbejdsevner og overblik
 • ikke er bange for selv at tage fat
 • kan begejstre og engagere mennesker med vores fælles historie
 • har en bred kulturhistorisk interesse og viden.

Løn og ansættelsesvilkår
Du har primært tjenestested i Nationalmuseets hovedsæde, Prinsens Palæ. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt. Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til relevant overenskomst.
 
Museet skal have mulighed for at vurdere en straffeattest til privat brug inden ansættelsen. 

Ansøgning
Nationalmuseet arbejder aktivt for ligestilling blandt vore medarbejdere og opfordrer derfor alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 

Skriftlig ansøgning sendes via vores elektroniske rekrutteringssystem på Nationalmuseets hjemmeside www.natmus.dk/job og skal være museet i hænde senest torsdag den 24. august 2017
 
Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse hos formidlingschef Anni Mogensen på tlf. 41 20 60 20 eller kommunikationsmedarbejder Karen Torp-Petersen på tlf. 41 20 60 96. 

Nationalmuseet er Danmarks kulturhistoriske hovedmuseum og et statsmuseum under Kulturministeriet. Nationalmuseet rummer og udvikler forudsætningerne for, at alle kan få indsigt i kulturhistorien. Ca. 640 medarbejdere er fordelt på 3 afdelinger: Forskning og Formidling, Bevaring og Naturvidenskab og Drift og Administration. Se mere om Nationalmuseet på www.natmus.dk.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 24. august

Frist: 24. august

Info

Virksomhed
Nationalmuseet
Stillingsbetegnelse
Presserådgiver
Kontakt
Anni Mogensen
Telefon: 41206020
Website
Indrykningsdato
11-08-2017
Ansøgningsfrist
24. august
Adresse
Nationalmuseet
Prinsens Palæ
1471 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kom til K-dag

Brug Snapchat strategisk og engager dine brugere

7. september

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.