Kommunikationschef

Mungo Park
Mungo Park
Mungo Park søger kommunikationschef
Mungo Park skaber samtaler. Vi skaber skænderier og forsoning. Vi skaber oplevelser, som hiver og skubber vores publikum. Ej blot til lyst, men altid legesyg.
Nu søger vi en kommunikationschef, som forstærker og skærper teatrets stemme. Du er både strategisk og udførende. Du skriver godt og præcist. Du kommunikerer med kant og overraskelser. Du er sælger, som brænder for at øge teatrets synlighed, publikumsudvikling og netværk. Du ser nye muligheder og evner at skabe konkrete resultater.
 
Som kommunikationschef skal du balancere et dagligt arbejde med en række driftsopgaver og et årshjul med særlige begivenheder og indsatser. Du arbejder således stærkt med pressemeddelelser, indsalg, sociale medier, events, kampagner og repræsentation.
Du indgår i tæt samarbejde med teatrets grafiker og kommunikationsmedarbejder (begge deltid) og er i tæt dialog med teaterdirektør, instruktører og teatrets ensemble.
 
Vi vil prioritere ansøgere med uddannelse i og solid erfaring med kommunikation, teater, journalistik og kunstformidling. Lønniveau ca. kr. 30.000 pr. måned.
 
Med base i Allerød er Mungo Park egnsteater i Allerød og Gladsaxe og har et løbende samarbejde med søsterteatret Mungo Park Kolding. Mungo Park arbejder desuden med internationalt udsyn og rækkevidde. Spiller årligt for 35-40.000 mennesker i Allerød, Gladsaxe og på turné og har en årsomsætning på ca. kr. 15-16 millioner.
 
Tiltrædelse 1. oktober 2018 eller gerne før. Ansøgninger sendes elektronisk til job@mungopark.dk. Spørgsmål til stillingen rettes til teaterdirektør Lasse Bo Handberg på lasse@mungopark.dk. Ansøgningsfrist er torsdag d. 9. august 2018. Samtaler forventes afholdt i dagene 15.-17. august.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 9. august

Info

Virksomhed
Mungo Park
Stillingsbetegnelse
Kommunikationschef
Kontakt
Lasse Bo Handberg
lasse@mungopark.dk
Website
Indrykningsdato
26-06-2018
Ansøgningsfrist
9. august
Adresse
Mungo Park
Fritz Hansens Vej 23
3450 Allerød

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Tag med til K-dag

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.