Studentermedhjælper

MoveOn Partners A/S
MoveOn Partners A/S
Studentermedhjælper til kommunikation
For vores kunde MoveOn Partners A/S søger vi en knivskarp studentermedhjælper til udvikling af virksomhedens kommunikationsstrategi. Du skal turde tage ansvar og være selvkørende!
Jobbet
Som kommunikationsmedarbejder få du en enestående mulighed for at være med til at definere MoveOn Partners’ nye strategi på området. Du vil blive medansvarlig for at skabe den nye vej, som virksomheden skal gå fra 2017 og frem. Der vil i høj grad være brug for dine kvalificerede input i forhold til blandt andet en ny kommunikations- og marketingsstrategi, herunder en fast hånd i implementeringen af de forskellige nye tiltag og aktiviteter. Det kan være alt fra, hvordan websitet skal tage sig ud, henover en delvis redefinering af salgsprocessen og de hertil hørende værktøj og materialer, til hvordan hele SoMe området forstærkes og udnyttes bedre og mere målrettet. Spørgsmålene er mange, det samme er dine muligheder for at få indflydelse og dine ideer sat i søen.
 
Du vil blive en del af hele processen, fra udviklingen af den nye strategi, til beskrivelsen og konkretiseringen af denne frem til afslutningsvis at være del af det faktiske fodarbejde, hvor tingene skal produceres.
 
Organisatorisk bliver du en del af salgsafdelingen. Du vil derfor i dagligdagen referere direkte til salgschefen. Du bliver del af en dedikeret virksomhed, hvor alle har et stort engagement i forhold til at skabe fortsat udvikling. Rent geografisk er MoveOn Partners’ kontor placeret i Greve, ikke langt fra Karlslunde St.
 
Dine arbejdsopgaver vil med tiden – foruden deltagelse i udviklingen af virksomhedens nye strategi - bevæge sig inden for et bredt spekter af kommunikationsopgaver.
Disse kan eksempelvis være:
 • Udfærdigelse og sparring omkring marketingsmateriale.
 • Assistance til visuelt – og opsætningsmæssigt arbejde.
 • Udfærdigelse af Case-kataloger.
 • Udfærdigelse af nyhedsbreve.
 • SoMe.
 • Udfærdigelse af materiale til salgspræsentationer mv.
 • Og meget mere..
Det er endvidere en forventning, at du med din uddannelsesmæssige baggrund som Cand. Comm. studerende eller lignende, samt dit kendskab til kommunikation i B2B markedet kan være med til at sikre den røde tråd i virksomhedens profil og den løbende kommunikation med markedet.
 
Din profil
Vores ønske er, at du er Cand. Comm. studerende på din overbygning. Men det er også en mulighed, at du har en anden uddannelsesmæssig baggrund, dog stadig med fokus på kommunikation og formidling. Du kan eventuelt have arbejdet i en lignende rolle tidligere.
Alfa og omega for at kunne løse denne opgave er, at du er knaldgod til at skrive og fange læserens øje. Du skal kunne ”lufte ud” i teksttunge manualer samtidigt med, at du sikrer, at betydningen af det skrevne stadig har samme mening trods langt færre ord. Når du skriver tekster, så vil en læser altid kunne se den røde tråd. Du er god til at binde enderne sammen, og er endvidere i besiddelse af evnen til at skabe let forståelige tekster, til trods for at materialet måske er teoretisk tungt.
 
For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du:
 • Er robust.
 • Er iderig og dedikeret.
 • Er kvik og hurtig til at forstå nye opgaver.
 • Er socialt kompetent og kan trives i et uformelt miljø med højt til loftet!
 • Har en god IT forståelse.
 • Har en god virksomhedsforståelse.
 • Er selvkørende og initiativrig.
Vi søger en kandidat, som drives af at være i en rolle, hvor man selv kan være med til at skabe sine fremtidige muligheder! I og med du er ene mand (m/k) på kommunikationsposten, vil du blive involveret i mange forskellige arbejdsopgaver. Vi forventer, at du byder nysgerrigt ind, men at du har teori eller erfaring i din rygsæk, som gør dine indspark kvalificerede.
 
Arbejdstid og Løn
Ansættelsen er uden slutdato med et estimeret timetal på ca. 10-15 timer pr. uge. Dette kan dog være fleksibelt, såfremt der er opgaver til flere timer. Jobbet er fleksibelt og med mulighed for at arbejde hjemmefra, så snart du har fået en god forståelse for opgaven og forventningerne til løsningen heraf.
 
Lønnen er 135 kr. i timen.
 
Om Virksomheden
MoveOn Partners er Danmarks største og førende virksomheder inden for relocation management. MoveOn Partners håndterer andre virksomheders interne omorganiseringsprocesser. MoveOn opererer i både Sverige og Danmark med stor succes.  
 
Søg jobbet
Ansøgningsfrist er 27. april. Vi holder løbende samtaler. 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 27. april

Info

Virksomhed
MoveOn Partners A/S
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Kontakt
Krestine Østerby Frandsen
kof@moment.dk
Telefon: 33 48 30 84
Website
Indrykningsdato
05-04-2017
Ansøgningsfrist
27-04-2017
Adresse
MoveOn Partners A/S
Korskildeeng 5
2670 Greve

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kursus

Skriv, så det sælger – i alle digitale kanaler

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Kom til K-dag om Facebook

Lær Facebooks vigtigste og nyeste funktioner

29. august

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.