Student

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
Velskrivende studentermedhjælp
Kunne du tænke dig at kommunikere om et af Danmarks største byggeprojekter, metroen og de sytten nye stationer, der vil gøre det hurtigt og nemt at komme rundt i hovedstaden? Skriver du let og levende, så man får lyst til at læse om, hvad der sker bag de grønne byggepladshegn, i de hvide metrotog og i hovedstaden i øvrigt. Så er du måske vores kommende student.
Få erfaring med kommunikationsarbejde
Du bliver en del af enheden Kommunikation og Markedsføring, som har ansvar for den interne og eksterne kommunikation i Metroselskabet og Hovedstadens Letbane. I enheden har vi blandt andet det daglige ansvar for kommunikationen på vores digitale platforme og på vores mere traditionelle kanaler: gratismagasinet M Til Byen og nyhedsbrevet Byen Rundt.
Har du stærk forståelse for kommunikation og en flydende pen, vil du få mulighed for at blive en del af en fagligt stærk enhed. Som en del af vores digitale team får du mulighed for at arbejde med kommunikationsfaget i praksis, og du vil skulle levere indhold til en række kanaler.

Ansvar
Din primære opgave vil være research og artikelskrivning samt redigering og håndtering af vores sociale medier. Du vil blandt andet skulle bidrage med:
  • Tekster og indhold til digitale og sociale medier, eksempelvis Metroens facebook-side ”Metroen”, LinkedIn og Instagram
  • Redigering af metroens hjemmeside www.m.dk  og www.dinletbane.dk
  • Tekster og indhold til intranet og andre interne kommunikationsprodukter
  • Tekstbidrag til nyheder, pressemeddelelser, magasinet M Til Byen og nyhedsbrevet Byen Rundt
  • Øvrige kommunikationsopgaver

Kompetencer
Du er i gang med en videregående uddannelse inden for kommunikation, f.eks. retorik, dansk, kommunikation eller journalistik. Du er analytisk stærk og skriver let, fejlfrit og sikkert.
Du kommer til at arbejde tæt sammen med resten af enheden og andre tætte samarbejdsrelationer i organisationer, og det er derfor vigtigt, at du er udadvendt, lyttende og selvstændig. 

Du har erfaring med at skrive journalistiske tekster i flere genrer, og det er en fordel, hvis du har god forståelse for de sociale medier og har prøvet at arbejde med CMS-systemer.
 
Bliv en del af en fagligt stærk og engageret enhed i Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
Vi tilbyder dig et unikt studenterjob, hvor din værktøjskasse kan blive fyldt op med redskaber, du vil kunne tage med videre. Derudover tilbyder vi muligheden for at være med undervejs, mens Metroselskabet og Hovedstadens Letbane er i gang med at skabe et historisk løft med nye metro- og letbanelinjer i hovedstadsområdet. Stillingen er på cirka 15 timer om ugen, og der er fleksibilitet i forhold til studie.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Kommunikation og Markedsføring, Lise Hein på tlf. 3311 1700.
 
Ansøgningsfrist d. 10. august 2018. Tiltrædelse hurtigst muligt derefter.
 
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 10. august

Frist: 10. august

Info

Virksomhed
Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
Stillingsbetegnelse
Student
Kontakt
Lise Hein
Telefon: 3311 1700
Website
Indrykningsdato
10-07-2018
Ansøgningsfrist
10. august
Adresse
Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
Metrovej 5
2300 København S

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Tag med til K-dag

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.