Studentermedhjælper

MAN Diesel & Turbo
MAN Diesel & Turbo
Vil du udvikle dig inden for B2B og opnå erfaring med kommunikation for et globalt brand?
MAN Diesel & Turbo søger en ambitiøs studentermedhjælper, der med en knivskarp pen formår at vække læserens interesse og formidle teknisk tunge emner fra en spændende vinkel på både dansk og engelsk.
Lidt om os
MAN Diesel & Turbo er verdens førende producent af store dieselmotorer til anvendelse i skibe og kraftværker samt en af de førende leverandører af turbomaskiner. Firmaet har hovedsæde i Augsburg, Tyskland, og afdelinger over hele verden.
 
Lidt om jobbet
Du vil blive en del af Digital and Employee Communications, som blandt andet sidder med det strategiske ejerskab af alle virksomhedens digitale platforme heriblandt website, intranet og sociale medier. Desuden udgiver afdelingen det kvartalslige medarbejderblad MAN People, som indeholder både globale og lokale nyheder. Din primære rolle vil bestå i at forfatte tekster til MAN People samt levere indhold til de sociale medier. Desuden vil du assistere afdelingen i de redaktionelle processer vedrørende de forskellige platforme. Det er vigtigt, at du er i stand til selvstændigt at fremstille spændende indhold skræddersyet til de forskellige platforme og målgrupper. Herudover forekommer også diverse ad hoc-opgaver.
 
Stillingen er sat til 15-20 timer ugentligt, men vi udviser naturligvis fleksibilitet i eksamensperioder.
 
Lidt om dig
Vi ser allerhelst, at du studerer på 3. år af din bachelor eller 1. år af din kandidat i kommunikation, journalistik eller lignende videregående uddannelse. Du arbejder struktureret og overholder derfor deadlines uden problemer. Du har organisatorisk forståelse og et globalt mindset, som du kan drage nytte af i en internationalt agerende virksomhed. Vi kræver ikke, at du er en haj til motorteknologi, men forventer at du har en naturlig interesse i at formidle tekniske emner fra en interessant vinkel.
 
Vi forventer at du:
  • kan skrive fejlfrit på både dansk og engelsk
  • formår at finde en interessant vinkel i enhver historie
  • har god forståelse for sociale medier, særligt LinkedIn, Facebook, Twitter og Instagram
  • er udadvendt og klar på at udvikle et stærkt netværk
Søg jobbet
Vi holder til i Københavns Sydhavnen, som er en bydel i rivende udvikling. Her sidder vi cirka 1.200 medarbejdere, og her er også plads til dig. Skriv derfor en motiveret ansøgning, hvori du fortæller os hvem du er, hvad du kan bidrage med, og hvorfor du vil arbejde her. Send ansøgningen sammen med dit CV og dine eksamenspapirer til Karen.Bennedsen@man.eu med ”Studentermedhjælper” i emnefeltet. Ansøgningsfristen er onsdag den 21. juli.
 
Har du spørgsmål til stillingen kan du ligeledes benytte Karen.Bennedsen@man.eu.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 21. juli

Info

Virksomhed
MAN Diesel & Turbo
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Kontakt
Karen La Cour Bennedsen
Karen.Bennedsen@man.eu
Telefon:
Website
Indrykningsdato
01-06-2017
Ansøgningsfrist
21-07-2017
Adresse
MAN Diesel & Turbo
Teglholmsgade 41
2450 Copenhagen SV

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kom til K-dag om Facebook

Lær Facebooks vigtigste og nyeste funktioner

29. august

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.