Kommunikationsmedarbejder

Lendager Group
Lendager Group
Er du vores nye kommunikationsmedarbejder
Lendager Group er i rivende udvikling og nu søger vi en dygtig og passioneret kommunikatør, som har lyst til at udrulle vores kommunikationsstrategi for 2017 og mange år frem.
Har du lyst til at arbejde i et dynamisk og ambitiøst arbejdsmiljø, hvor bæredygtighed, ressourceeffektivitet og cirkulær økonomi er det bærende DNA? – så er det dig, vi står og mangler. Vi søger nemlig en habil kommunikatør, som kan bidrage med professionalisme inden for sit fagområde, og som har lyst til at tage kommunikationen om bæredygtighed til nye højder. Din hovedopgave vil bestå i at eksekvere vores kommunikationsstrategi, og via din kommunikationsfaglighed være med til at bevise, at det byggede miljø kan være del af løsningen – ikke årsagen – på vores globale udfordringer. 
 
Lendager Group er en innovativ byggekoncern skabt for at skabe forandring i det byggede miljø. Derfor har vi lagt den gængse forretningsmodel på hylden, og skabt en ny med udgangspunkt i cirkulær økonomi. Vi arbejder med et langsigtet mål om at blive globalt markedsledende inden for cirkulær økonomi og ressourceeffektivitet igennem tre ben: Arkitektur og Byudvikling, Strategi og Analyse og Upcycle Produktudvikling.
 
Vores mål er i al beskedenhed at skabe et oplevelsesrigt, sundt, socialt, grønt og økonomisk rumligt samfund, hvor ren luft, vand og jord, vedvarende energi samt ressourcebevidsthed skaber en æstetisk, helhedsorienteret og mangfoldig arkitektur.  Hos os er arkitektur og bæredygtighed hinandens forudsætninger – ikke modsætninger. Vi tror på, at bæredygtigheden øger værdien af projektet. Vi får det til at ske, ved at være innovative og ambitiøse i vores konstante søgen efter at finde nye muligheder til at bruge ressourcerne omkring os og sikre at bygninger og byer er en aktiv del af løsningen på vores globale klimaudfordring.
 
Du vil blive en del af et alsidigt og ambitiøst team bestående af arkitekter, konstruktører og ingeniører, som arbejder sammen omkring projekterne på tværs af faglighed og kompetencer. Vi tilbyder dig en rolle i en organisation, som er i rivende udvikling, og garantere dig for rigeligt med udfordringer, ansvar og indflydelse på, hvilken retning vi bevæger os i.
 
Vi forventer at du som kommunikatør kan være med til at:
 • formidle komplekse problemstillinger og projekter på en let, nærværende og forståelig måde – både mundtligt og skriftligt
 • tage ansvar for driften af og indholdet til vores forskellige kommunikationskanaler herunder sociale medier og temaaviser
 • udpege og tage kontakt til relevante stakeholders
 • holde et vågent øje med den globale udvikling inden for byggeri og ressourceanvendelse og andre mega trends
 • udarbejde og præsentere nye tiltag, tilbud og prækvalifikationer, analyser og projekter for mange forskellige målgrupper.
Derfor er det vigtigt at du er:
 • ambitiøs og dynamisk
 • struktureret og målrettet
 • i stand til at have flere bolde i luften på én gang og arbejde målrettet også i pressede situationer.
Du skal søge stillingen hvis du:
 • godt kan lide at samarbejde på tværs af faggrupper og tilegne dig ny viden
 • har lyst til at være en del af et hold af kolleger, som brænder for den cirkulær omstilling og bæredygtige materialers anvendelse i byggeriet
 • er holdspiller og har lyst til at bidrage til et socialt og sjovt arbejdsfællesskab på tværs af fagligheder.
 
Ansøgninger vurderes løbende. Send din ansøgning til Direktør Lene Damsbo Brix på lb@lendagerark.dk
 
Læs mere om os på www.lendager.com.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: Hurtigst muligt

Frist: Hurtigst muligt

Info

Virksomhed
Lendager Group
Stillingsbetegnelse
Kommunikationsmedarbejder
Kontakt
Lene Damsbo Brix
lb@lendagerark.dk
Telefon:
Website
Indrykningsdato
06-07-2017
Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt
Adresse
Lendager Group
Høffdingsvej 22, 1. sal
2500 Valby

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig i juli og få 10% rabat

Tag med til K-dag eller bliv en del af et fagligt K-netværk

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.