Praktikant

LEAD Agency
LEAD Agency
LEAD søger praktikanter
Vil du udvikle dig fagligt og have det sjovt samtidig?
… Så skal du være hos os i et halvt år. Fra februar 2019 og seks måneder frem søger vi praktikanter, som har lyst til at være en aktiv del af et stort kommunikationshus. LEAD Agency huser knap 40 nysgerrige, skarpe og selskabelige kolleger i hjertet af Nørrebro, og vi forventer, at du vil gøre en forskelfor både samfund og mennesker, at du vil være med til at skabe fælles verdenerog samlende fortællingersamt bidrage med din kreativitet
 
Til gengæld kobler vi dig på spændende projekter fra første uge. Du kommer med på kundemøder, får din egen mentor og en unik mulighed for at suge til dig inden for en bred vifte af kommunikationsydelser. Du kommer til at snuse til både public relations, kampagner og branding samt public affairs, selv om din praktikperiode formentlig vil indeholde en overvægt af nogle af delene. Vi sætter en stor ære i, at du går herfra klogere, end du kom. 
 
Vi forventer, at du er i gang med en videregående uddannelse, er social og føler dig hjemme på en arbejdsplads med skarpe hjerner og højt til loftet. Du skal have ordenssans og styr på tingene, og du må meget gerne være udadvendt af natur og have lyst til at opbygge relationer.
 
Vi søger som udgangspunkt efter tre forskellige profiler, men hvis du har interesse for flere felter, er du selvfølgelig også velkommen til at søge.
 
Vores nye digitale praktikantskal have erfaring med de mest kendte SoMe-platforme og forstå, hvordan eksekveringen af hvert eneste stykke content skal vise tilbage til strategi og mål. Du kommer med på de store kampagner, og arbejdsopgaverne vil primært bestå af udarbejdelse af kommunikationsindsatser på de sociale medier, kreativ udvikling, social media-løsninger samt hjælp med grafiske opgaver.
 
Voresnye praktikant inden for PR- og strategisk kommunikationskal være med til at udarbejde kommunikationsindsatser, udvikle og implementere kundernes PR-indsatser samt have pressekontakt. Det er især dine medie- og kommunikationskompetencer, vi har brug for lige nu, men du kan udvikle dig på flere fronter, hvis potentialet og viljen er der. Derudover vil du blive inddraget i blandt andet udviklingen af kommunikationsstrategier, interessentanalyser og ikke mindst grundfortællinger, som vi arbejder meget med.
 
Vores nye public affairs-praktikant skal forstå den politiske arena og have indgående kendskab til danske samfundsforhold. Du skal have en naturlig lyst til at hjælpe organisationer og virksomheder med at varetage deres interesser over for beslutningstagere og interessenter i bred forstand. Du kommer til at lave politiske notater, overvåge beslutningsprocesserne på Christiansborg og deltage i udvikling og eksekvering af større public affairs-strategier og politiske events.
 
For alle stillingerne gælder, at gode engelskkundskaber er en forudsætning.
 
Arbejdstiden udgør 37 timer/uge. Hvis du er interesseret i stillingen, kan du sende en kortfattet ansøgning og CV til lead@leadagency.dk. Vi holder samtaler løbende. For yderligere information om stillingerne kontakt chefrådgiver Anders Elleby på anders@leadagency.dk eller tlf. 22 92 92 90. Praktikperioden er med opstart i februar 2019. LEAD Agency bor i Ravnsborg Tværgade 5C, 2200 Købenavn N. 

 
Hvem er vi?
LEAD er et kommunikationshus, der er kendetegnet ved vores professionalisme, nysgerrighed og kreativitet – både i de kommunikationsløsninger, vi leverer, men også blandt de mennesker, du vil møde på Ravnsborg Tværgade. Vi arbejder i krydsfeltet mellem det skarpe og det kreative. Det giver unikke signaturydelser – baseret på grundlæggende sektorindsigt og samarbejde mellem virksomhedens mange forskellige og dygtige hjerner. Vi arbejder med både private og offentlige kunder inden for strategiudvikling, mediehåndtering, digital rådgivning og public affairs.
 
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 15. oktober

Frist: 15. oktober

Info

Virksomhed
LEAD Agency
Stillingsbetegnelse
Praktikant
Kontakt
Anders Elleby
anders@leadagency.dk
Telefon: 22 92 92 90
Website
Indrykningsdato
14-09-2018
Ansøgningsfrist
15. oktober
Adresse
LEAD Agency
Ravnsborg Tværgade 5c, 1. sal
2200 København N

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.