Praktikant

LEAD
LEAD
LEAD søger praktikanter
LEAD er et kommunikationshus, der er kendetegnet ved vores professionalisme, nysgerrighed og kreativitet – både i de kommunikationsløsninger, vi leverer, men også blandt de mennesker, du vil møde på Ravnsborg Tværgade. Vi arbejder i krydsfeltet mellem det skarpe og det kreative. Det giver unikke signaturydelser – baseret på grundlæggende sektorindsigt og samarbejde mellem virksomhedens mange forskellige og dygtige hjerner. Vi arbejder med både private og offentlige kunder inden for strategiudvikling, mediehåndtering, digital rådgivning og public affairs
Til efterårssemestret 2017 søger vi to praktikanter, der har lyst til at prøve kræfter med strategisk kommunikation – og som har et analytisk blik og gode skriveegenskaber. Du skal have lyst til at arbejde med enten Social Media, PR eller strategisk kommunikation. Har du interesse for alle felter, hører vi naturligvis også gerne fra dig.
 
Vi forventer, at vores Social Media-praktikant har erfaring med de mest kendte platforme og forstår, hvordan eksekveringen af hvert eneste stykke content skal vise tilbage til strategi og mål. Arbejdsopgaverne vil primært bestå af udarbejdelse af kommunikationsindsatser på de sociale medier, kreativt arbejde på kampagner og social medie-løsninger samt hjælp med grafiske opgaver.
 
Arbejdsopgaverne for vores PR- og strategisk kommunikation-praktikant vil primært bestå af udarbejdelse af kommunikationsindsatser, pressekontakt samt udvikling og implementering af kundernes PR-indsatser. Det er især dine medie- og kommunikationskompetencer, vi har brug for lige nu, men du kan udvikle dig på flere fronter, hvis potentialet og viljen er der. Derudover vil du blive inddraget i bl.a. udviklingen af kommunikationsstrategier, grundfortællinger og interessentanalyser.
 
Vi forventer desuden, at du er i gang med en videregående uddannelse, er social og føler dig hjemme på en arbejdsplads med skarpe hjerner og højt til loftet. Du er udadvendt af natur og har lyst til at opbygge relationer – og har ikke mindst stor ordenssans og styr på tingene.
 
Arbejdstiden udgør 37 timer/uge, og praktikken er lønnet. Hvis du er interesseret i stillingen, kan du sende en kortfattet ansøgning og CV til lead@leadagency.dk.
 
For yderligere information om stillingen kontakt HR-ansvarlig Anita Baun Hørdum på anitah@leadagency.dk eller tlf. 53 50 29 81. Praktikperioden er på ca. 6 måneder og med opstart i august 2017.
 
LEAD Agency bor i Ravnsborg Tværgade 5C, 2200 Købenavn N. Vi indkalder til samtaler løbende. 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: Der vil løbende blive afholdt samtaler

Frist: Der vil løbende blive afholdt samtaler

Info

Virksomhed
LEAD
Stillingsbetegnelse
Praktikant
Kontakt
Anita Baun Hørdum
anitah@leadagency.dk
Telefon: 53 50 29 81
Website
Indrykningsdato
13-03-2017
Ansøgningsfrist
Der vil løbende blive afholdt samtaler
Adresse
LEAD
Ravnsborg Tværgade 5 C, 1. sal
2200 København N

Yderligere info

Få nyhedsbrev

KOM17

Vær med, når hele branchen samles til årets k-konference

4. maj

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.