Konsulent

Landsorganisationen Danmark
Landsorganisationen Danmark
Konsulent til OK-indsatsen
Er du erfaren projektleder? Brænder du for at drive kommunikationskampagner i politiske organisationer? Kan du bidrage til, hvordan fagbevægelsen kan lære unge om overens-komster?
LO søger en konsulent til OK-indsatsen de næste 3 år. Du skal drive og udvikle kampagne­indsatsen i samarbejde med kolleger i LO, LO-forbundene og FTF. Dermed bliver du pro­jektleder for den største tværgående kampagneindsats i den danske fagbevægelse i disse år.
 
OK-indsatsen er en oplysnings- og brandingindsats, der synliggør værdierne ved overens­komster, fag og fagforeningerne i LO og FTF. Målet er, at 20-40 årige opfatter det som attraktivt af være med i en fagforening med OK-mærket.
 
Om stillingen
Dine opgaver vil blive mange med kampagneindsatsen, herunder:
 • Projektledelse
 • Kontakt med bureauer og leverandører
 • Team-ledelse og samspil med LO’s administrative og politiske ledelse
 • Planlæggelse og gennemførelse af konkrete projektaktiviteter
 • Samarbejde med forbund og kolleger om udbredelse af kampagneindsatsen.
Du bliver en del af afdelingen Organisation og Kommunikation, og får mulighed for også at deltage i LO’s øvrige udviklingsprojekter, organisationsarbejde og kampagneaktiviteter.
 
Vi forventer
Vi lægger vægt på følgende kvalifikationer:
 • Erfaring med at lede, organisere og gennemføre projekter og kampagner.
 • Erfaring med at agere i en politisk eller faglig organisation.
 • Har overblik, er deadline-drevet og kan skabe fremdrift i projektet.
 • Organisatorisk erfaring
 • Kommunikations og marketingserfaring.
 • Kendskab til fagbevægelsen er en fordel men ikke et krav.
Vi forventer et stort engagement. Du skal være samarbejdsorienteret, udadvendt og kunne lide samværet med mange forskellige mennesker.  Det er en forudsætning, at du er kom­munikativt, politisk og organisatorisk tænkende.
 
Vi tilbyder
Det er en tidsbegrænset stilling som udgangspunkt i 3 år i en værdibaseret organisation med gode udviklingsmuligheder og samarbejde med engagerede kolleger. Du vil få stor frihed – og stort ansvar – i dit arbejde og et sjovt og ofte travlt arbejdsmiljø i åbent kontor.
 
Løn & ansættelsesforhold
LO’s kontortid er hverdage fra kl. 8.45-16.00 mandag til torsdag, og kl. 9.00-16.00 fredag, men arbejdstiden er ikke fast, og der må bl.a. påregnes mødeaktivitet uden for kontortid.
Vi kan tilbyde dig attraktive løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem LO og Konsulentklubben i LO.
 
Hør mere
Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kan du kontakte Chef for Organisation og Kommunikation Jakob Sand Kirk på telefon 35 24 64 04.
 
Ansøgningsfrist
Ansøgning indeholdende eksamensbeviser, personlige data og andre relevante oplysninger bedes sendt til LO via dette link senest søndag den 5. marts 2017.
 
Vi er
LO er Danmarks største faglige fællesskab. Som hovedorganisation samler vi 18 fagforeninger og 1 million lønmodtagere under ét tag.
Vi arbejder for et Danmark, hvor vi er rige, lige og trygge.
Vi varetager vores medlemmers interesser gennem den danske model, hvor lønmodtagere og arbejdsgivere forhandler sig til rette om løn- og arbejdsvilkår. Vores mål er job til alle, og at Danmark fortsat er et produktivt velfærdssamfund. Derfor bekæmper vi social dumping, der undergraver den danske model og vores overenskomster.
Vi repræsenterer både offentligt og privat ansatte, som på tværs af fag er sammen om overenskomster, stolthed over vores fag, lighed og stærke fællesskaber.
Vi er 110 ansatte, der bl.a. arbejder med arbejdsmiljø, ungdomsarbejde, ligestilling, EU, uddannelse, økonomi, socialpolitik, arbejdsmarkedspolitik, arbejdsretssager og administration. Vi arbejder i åbne kontormiljøer.
Vi betragter forskellighed som en ressource og opfordrer derfor alle uanset alder, køn, race, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge stillingen.
Læs mere om LO på www.lo.dk.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 5. marts

Info

Virksomhed
Landsorganisationen Danmark
Stillingsbetegnelse
Konsulent
Kontakt
Jakob Sand Kirk

Telefon: 35 24 64 04
Website
Indrykningsdato
16-02-2017
Ansøgningsfrist
05-03-2017
Adresse
Landsorganisationen Danmark
Islands Brygge 32D
2300 København S

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kom til K-dag

Sprint: Ryk på dine idéer med lynhurtig konceptudvikling

19. april

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.