Studentermedhjælper

Lægemiddelindustriforeningen
Lægemiddelindustriforeningen
Grafisk studentermedhjælper med digital profil
Lægemiddelindustriforeningen søger en studentermedhjælper, der kan bidrage til at tage foreningens digitale kommunikation og grafiske identitet skridtet videre.
Har du grafisk design i blodet? Kan du lide at arbejde selvstændigt med udfordrende kommunikationsarbejdsopgaver og bidrage til udviklingen af vores visuelle identitet og praksis? Og har du lyst til at arbejde i en af Danmarks vigtigste og mest innovative brancher? Så er det dig, vi leder efter.
 
Om jobbet
Som studentermedhjælper i Lif skal du bidrage til at få foreningens budskaber om bl.a. sundhed, life science, innovation og vækst omsat til grafik – både digitalt og analogt, og derfor er din lyst til at arbejde med layout og grafik særlig vigtig.
 
Vi er aktive på sociale medier og lægger vægt på at gøre tal og tungt indhold interessant og let kommunikerbart. Du er en vigtig brik og dine opgaver kan være alt fra infografikker til Twitter og lif.dk, GIF’er og små animationer, layout af publikationer, PowerPoint-præsentationer, bannere og mindre videoer.
 
Du vil også skulle hjælpe med opsætning og udvikling af vores nyhedsbreve og hjemmesider. Det er derfor et plus, hvis du er fortrolig med at arbejde i CMS-systemer. Erfaring med Sharepoint, WordPress, HTML, CSS og MailChimp er en fordel, men ikke afgørende.
 
Du vil i høj grad være med til at præge dine opgaver, som bliver løst i tæt samarbejde med dine kolleger i kommunikationsafdelingen. Til tider er der mulighed for at eksperimentere og fordybe sig i den enkelte opgave, andre gange skal tingene gå stærkt, så du skal kunne balancere dette og prioritere din tid.
 
Om dig  
  • Du er i gang med en uddannelse inden for fx it, grafisk design, medie- eller filmvidenskab eller lignende
  • Du er hjemmevant i Adobe-programmerne: Photoshop, Illustrator, InDesign og meget gerne After Effects og Premiere Pro
  • Dit tekniske flair sætter dig i stand til selvstændigt og målrettet at løse opgaver
  • Du forstår at udtrykke dig visuelt, så designet understøtter budskabet bedst muligt
  • Du kan lide at samarbejde, har det fint med deadlines og ønsker at bidrage med dit faglige indspark i løsningen af afdelingens daglige opgaver
  • Du har fingeren på pulsen i forhold til grafik, nye formater, content til sociale medier og digital kommunikation i det hele taget.
 
 
Det praktiske
Arbejdstiden er 10-15 timer om ugen – i nogle perioder mere – men vi er fleksible i forhold til dit studie. Du bliver en del af et team på seks medarbejdere, som altid har afvekslende og forskellige arbejdsopgaver og deler ansvaret for at få dem løst – og gør det med en humoristisk og uformel omgangstone.
 
Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til digital redaktør Lea Remmer Nürnberg på lrn@lif.dk eller tlf. 31 76 84 87. Ansøgningen skal være os i hænde senest 1. oktober 2018, men gerne før, da vi holder samtaler løbende.
 
Send din ansøgning på mail til info@lif.dk.
 
 
Om Lægemiddelindustriforeningen
Lægemiddelindustriforeningens medlemmer er danske og udenlandske forskningsbaserede lægemiddelvirksomheder, der beskæftiger mere end 26.000 primært højt specialiserede medarbejdere i Danmark. De forsker, udvikler og markedsfører innovativ medicinsk behandling. Lægemiddelindustriens betydning for samfundsøkonomien er stor og i øvrigt stigende. Med en eksport på 92,7 mia. kr. i 2017 er lægemidler den største danske eksportvare og samtidig den branche, der foretager de største forskningsinvesteringer.
 
Læs mere om Lif og lægemiddelindustrien på lif.dk
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 1. oktober

Frist: 1. oktober

Info

Virksomhed
Lægemiddelindustriforeningen
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Kontakt
Lea Remmer Nürnberg
lrn@lif.dk
Telefon: 31 76 84 87
Website
Indrykningsdato
21-08-2018
Ansøgningsfrist
1. oktober
Adresse
Lægemiddelindustriforeningen
Lersø Parkallé 101
2100 København Ø

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.