E-commerce manager

Kunst og køkkentøj
Kunst og køkkentøj
Kunst og køkkentøj søger e-commerce manager
Kunst og Køkkentøj er den absolut førende specialist indenfor alle former for maskiner, udstyr og værktøj til madlavning. Kunderne er primært restauranter, kantiner og private som elsker madlavning. Virksomheden går godt og selv efter næsten 30 år på markedet evner vi fortsat at få forretningen til at vokse år efter år. Ud over vores web-butik, har vi i dag fysiske butikker i Aarhus og København, hvor hovedkontoret ligger i forlængelse af Københavnerbutikken i Bernikowgaarden på strøget København.
Vi søger nu en e-commerce manager, som kan udvikle den digitale butik. Vi har en teknisk velfungerende platform og en solid omsætning, men der er potentiale til meget mere. 

Den overordnede opgave er at skabe trafik til den digitale butik og konvertere trafik til salg. Du finder de bedste kanaler, skaber content og gennemfører kampagneaktiviteter. Herunder nyhedsbreve, adwords, sponsorede facebook kampagner etc. 

Der skal IKKE udvikles en ny digital platform, men en grundig analyse med Google Analytics vil uden tvivl afsløre lavhængende frugter ved optimering af navigation, berigelse af produktbeskrivelse, etc. 

Den digitale afdeling består af kun dig og vi bruger kun eksterne konsulenter i begrænset omfang. Derfor skal du være selvkørende og have den digitale værktøjskasse i orden. Hvis du bedre kan lide at delegere og købe hjælp eksternt, så er dette job ikke rigtigt for dig. 

Vi har en klar viden om vores værdier og vi ved en masse om vores produkter, men vi ved ikke ret meget om digital markedsføring og derfor skal have erfaring nok til at være selvkørende fra første måned. Måske du i dag arbejder med e-commerce i en større afdeling og ønsker nu selv at have ansvaret? 

Det er et absolut must, at du interesserer dig for madlavning og at du er en særdeles sympatisk person. Det er til gengæld ikke et must, at du vil arbejde heltid. Alt efter kandidaten kan stillingen være fuldtid eller måske kun 30 timer om ugen. 

Vi kan tilbyde dig en mindre virksomhed med et stærkt produkt, hurtige beslutningsgange, hyggelige kolleger og plads til, at du kan få en solid e-commerce succes på dit cv. 

Send din ansøgning & CV til pnk@kunstogkokkentoj.dk og fortæl, hvorfor du passer godt til opgaven. 

Hvis du har et eller flere opklarende spørgsmål er du velkommen til at ringe til Per Nikolaj Kampmann.

Ansøgningsfristen er d. 26. oktober, men vi vil sortere ansøgere løbende, så søg med det samme. 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 26. oktober

Frist: 26. oktober

Info

Virksomhed
Kunst og køkkentøj
Stillingsbetegnelse
E-commerce manager
Kontakt
Per Nikolaj Kampmann
Telefon: 31 13 29 28
Website
Indrykningsdato
05-10-2018
Ansøgningsfrist
26. oktober
Adresse
Kunst og køkkentøj
Østergade 26
1100 København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.