Kommunikationspraktikant

Kompas Kommunikation
Kompas Kommunikation
Kompas søger kommunikationspraktikant
Har du ambitioner om en seriøs praktikplads, og vil du gerne udfordres med mange forskelligartede opgaver? Og har du lyst til at få praktisk erfaring på et bureau, der sætter dagsordenen for PR, sociale medier og kommunikation inden for forbrug, livsstil, føde- og drikkevarer, turisme, sundhed, medicinal samt forsyning og miljø? Så er et praktikforløb hos Kompas Kommunikation måske noget for dig.

HVEM ER DU?

Vi forestiller os, at du er på sidste del af en relevant uddannelse inden for kommunikation, medier eller marketing, og vi ser gerne, at du har kendskab til og forståelse for sociale medier og blogs.

Du er energisk og positiv, har overblik og mod til at arbejde selvstændigt med opgaverne. Vi lægger vægt på kreativitet samt lyst og mod til at byde ind med dine egne idéer og holdninger. Du er stærk grammatisk og velformuleret både mundtligt og skriftligt.

Du skal gerne have mod på at indgå i et team, der stiller krav, men samtidig giver plads til social udfoldelse.

VI TILBYDER

Du kommer til at beskæftige dig med bl.a. presse- og mediekontakt, planlægning og afholdelse af events, community management, oversættelse, bloggerinvolvering, branding, nyhedsbreve, udformning af kreative pressekits, pressemeddelelser, videoproduktion og content til sociale medier.

Vi vil have et klart fokus på din læring og udvikling, og du vil dagligt indgå i tæt samarbejde med vores projektledere og assistenter. Til gengæld forventer vi, at du tager ansvar for dine arbejdsopgaver og leverer resultater på højt niveau. Du kommer til at arbejde i et fleksibelt og udviklingsorienteret miljø, hvor kreativitet, selvstændighed, godt håndværk og faglig nytænkning er i højsæde.

PRAKTIKPERIODE

7. august – 22. december 2017.

ARBEJDSTID

37 timer pr. uge ekskl. frokost (der er indlagt fem feriedage i perioden).

PRAKTIKLØN

Svarende til SU-satsen.

SEND DIN ANSØGNING NU

Har vi vakt din interesse? Så send en motiveret ansøgning, CV og en beskrivelse af dig selv til praktik@kompas.dk. Vi holder samtaler løbende.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til chef for Kompas Consumer, Kirstine Bøving Andersen på 29 79 63 25 eller kirstine@kompas.dk

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: Hurtigst muligt

Frist: Hurtigst muligt

Info

Virksomhed
Kompas Kommunikation
Stillingsbetegnelse
Kommunikationspraktikant
Kontakt
Kirstine Bøving Andersen
kirstine@kompas.dk
Telefon: 29 79 63 25
Website
Indrykningsdato
14-03-2017
Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt
Adresse
Kompas Kommunikation
Toldbodgade 55
1253 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kursus

KOM17

Ledige pladser

Se alle Bliv klogere

KOM17

Vær med, når hele branchen samles til årets k-konference

4. maj

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.