Head of Digital and Social

Kompas Kommunikation
Kompas Kommunikation
Kompas Kommunikation søger Head of Digital and Social
Er du Kompas Kommunikations digitale geni, der kan rådgive vores brede spekter af kunder om de mange muligheder i digitale og sociale medier?
Vi er allerede særdeles stærke på de sociale medier, ligesom vi laver digitale løsninger og retargeting-kampagner på tværs af digitale platforme. Men vi mangler en stærk rådgiver til at stå i spidsen for vores fortsatte digitale rejse og binde kampagnerne endnu bedre sammen på tværs af digitale platforme, sociale medier og andre relevante kanaler.
 
Hvem er du?
  • Du er hjemmevant på de vigtigste digitale platforme og discipliner – fx med retargeting på tværs af Google, Youtube, sociale medier og onlinebannere
  • Du er en stærk og pålidelig rådgiver
  • Du kan bruge de mange digitale muligheder kreativt
  • Du har mindst 5 års bureau-erfaring inden for forskellige brancheområder
  • Du trigges af selvstændighed og ansvar for den digitale udvikling
  • Du er vellidt af kunder og kollegaer
 
Du kommer bl.a. til at være ansvarlig for digital strategi, digital kampagneplanlægning, overordnet strategi og planlægning på sociale medier, medieindkøb på digitale platforme, dataindsamling, webanalyse, styring af SEO/SEM og retargeting-kampagner.
 
Hvem er Kompas?
Kompas Kommunikation er stiftet for 14 år siden som PR-bureau. Siden har vi udviklet os i takt med tiden, medierne, forbrugerne og kunderne. I dag er vi et 360 graders strategisk og eksekverende PR- og kommunikationsbureau med fokus på især forbrugere, patienter, fagpersonale og borgere. Vi er betroede rådgivere og eksperter for en lang række store og faste kunder.
 
Vi er ansvarlige for vores kunders sociale medier, og vi har egen filmafdeling, hvor vi laver animationsfilm, contentfilm og mere omfattende, kreative kampagnefilm. Vi har opbygget mange års erfaring med at engagere influencers, bloggers og youtubers, og vi har en stærk grafisk afdeling, som mestrer de visuelle fortællinger i kreative kampagner og koncepter.
 
Vi har kontor i Toldbodgade 55 i hjertet af København, og vi er det eneste danske bureau i et af verdens største PR-netværk, Weber Shandwick, hvorigennem vi kan rulle kampagner ud i hele verden.
 
Tag med os på vores digitale rejse
Send allerede nu en motiveret ansøgning og CV til digital@kompas.dk. Vi holder samtaler løbende. Eventuelle spørgsmål om stillingerne kan rettes til de stiftende partnere Thomas Hartvig (thomas@kompas.dk / 21659670) og Bo Falsig (bo@kompas.dk / 27144120)
 
Se opslag online og læs mere på www.kompas.dk
Følg Kompas på Facebook, LinkedIn og Instagram
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: Hurtigst muligt

Frist: Hurtigst muligt

Info

Virksomhed
Kompas Kommunikation
Stillingsbetegnelse
Head of Digital and Social
Kontakt
Thomas Hartvig | Bo Falsig
thomas@kompas.dk | bo@kompas.dk
Telefon: 21659670 | 27144120
Website
Indrykningsdato
26-06-2018
Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt
Adresse
Kompas Kommunikation
Toldbodgade 55
1253 København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Tag med til K-dag

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.