Grafiker

Køge Kommune
Køge Kommune
Dygtig og iderig grafiker til Køge Kommunes kommunikationsteam
Kan du løfte vores gode historier op til næste niveau, fordi du tænker visuelt og ud af boksen? Er du fyldt med ideer til, hvordan videoer, infografikker og andre præsentationer kan løfte vores kommunikation, internt til medarbejderne som eksternt til borgerne? Så er det måske dig, vi leder efter.
I Køge Kommune har vi visuel kommunikation som et særligt fokusområde i vores kommunikationsstrategi. Vi er nemlig overbeviste om, at det virker, når vi går fra tekst til video, og når infografikker understøtter tekst. Vi arbejder for, at vores kommunikation skaber handling, og for, at vi gennem god, intern kommunikation binder organisationen sammen.
 
Nu har vi brug for en grafiker, der kan hjælpe os i det daglige arbejde med at skabe flotte præsentationer og tryksager, engagerende videoer og rådgive vores kolleger i forvaltningerne om visuel kommunikation. En helt konkret arbejdsopgave bliver, at du skal stå for den store proces det er at redesigne Køge Kommunes designlinje i samarbejde med et eksternt bureau, og implementere det nye design i organisationen.
 
Du vil have en bred kontaktflade i organisationen, så det er vigtigt, at du er en teamplayer og god til at arbejde på tværs.
 
Dine arbejdsopgaver
 • Projektleder på redesign af Køge Kommunes designlinje
 • Produktion af grafisk materiale i forbindelse med kampagner og informationsprojekter
 • Rådgive forvaltningerne om god visuel kommunikation
 • Stillingen er ny, og der bliver god mulighed for, at du selv kan udvikle stillingen, derfor leder vi efter en kollega, der er fyldt med ideer og kan se mulighederne i sit fag.
 
Vores forventninger til dig
 • Er rutineret bruger af Adobe Creative Suite, i særdeleshed InDesign, Photoshop, Illustrator
 • Kan give god og solid rådgivning på mange niveauer i forbindelse med redesign af vores designlinje.
 • Du har en særlig sans og interesse for det visuelle udtryk. Du er idérig og dygtig til at sammensætte farver og grafik, så det grafiske design passer til målgruppen og konteksten
 • Har et solidt kendskab til tryk og de krav, der stilles til forskellige former for trykt materiale
 • Har erfaring med at udarbejde både offline og online grafisk materiale
 • Arbejder selvstændigt, men er udpræget hold spiller
 • Har gode samarbejdsevner og projekterfaring
 
Hvem er vi
Vi er et lille, dynamisk team, som udover kommunikationschefen består af fire dygtige kommunikationsrådgivere. Vi sætter den faglige barre og godt kollegaskab højt.
 
Tonen er uhøjtidelig, og vi har et stærkt fagligt kommunikationsmiljø med daglig sparring.
 
Vi er placeret tæt på den politiske ledelse, der rådgiver forvaltninger, borgmester og kommunaldirektør om kommunikation, presse, sociale medier og kampagner.
 
Herudover er vores opgave at understøtte den interne og eksterne kommunikation i Køge Kommune generelt – lige fra publikationer, annoncer og opdateringer på de sociale medier til pressemeddelelser, web og dialog med borgmester, borgere og kollegaer.
 

Køge Kommune
Køge Kommune er en moderne offentlig virksomhed med ca. 5.000 ansatte, som dagligt servicerer kommunens 60.000 indbyggere. Køge er en købstadskommune i vækst og over de næste år er et nyt Universitetshospital, et nyt byområde mod havet i centrum af Køge, en ny jernbane og snart en ny station i Køge Nord med kun 20 min. til København, Campus og en udvidelse af erhvervshavnen blandt de mange store projekter, der vil præge og udvikle kommunen.
 

Ansættelsesforhold
Stillingen er en to-årig projektstilling på 30 timer, hvorefter stillingen evalueres, med besættelse 1. august 2018.
 
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kommunikationschef Tania Kejser på tlf. 21 46 50 51 / Tania.Kejser@koege.dk eller kommunikationsrådgiver Mathias Kure på telefon 21 82 80 19/ mathias.kure@koege.dk
 
Vi skal have din ansøgning samt CV og karakterudskrift senest mandag den 28. maj 2018 kl. 12.00. Vi forventer at holde 1.samtalerunde torsdag den 7. juni og 2.samtalerunde tirsdag den 12. juni.
 
Vi glæder os til at høre fra dig.
 
Læs mere om Køge Kommune på www.koege.dk, på linkedIn og vores Facebookside.
 
Køge Kommune ønsker at fremme ligestillingen mellem mænd og kvinder uanset etnisk baggrund. Vi opfordrer derfor personer med dansk og anden etnisk baggrund at søge stillingen.
 
Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”Søg stillingen” og vedhæft din ansøgning og dit CV.
 
Læs mere om Køge Kommune på www.koege.dk
 
 
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 28. maj kl. 12.00

Frist: 28. maj kl. 12.00

Info

Virksomhed
Køge Kommune
Stillingsbetegnelse
Grafiker
Kontakt
Tania Kejser
Tania.Kejser@koege.dk
Telefon: 21465051
Website
Indrykningsdato
09-05-2018
Ansøgningsfrist
28. maj kl. 12.00
Adresse
Køge Kommune
Torvet 1
4600 Køge

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Få alt, hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.