Kommunikationskonsulent

Københavns Rådhus
Københavns Rådhus
Konsulent til Københavns Rådhus, der kan kommunikere, så klokkerne ringer...
København vokser med næsten 1.000 mennesker om måneden. Nye bydele og boliger skyder op, der er metro på vej og Greater Copenhagen konkurrerer på livet løs om vækst og arbejdspladser med andre metropoler. Og så er det valgår med ekstra stort fokus på kommunalpolitik.
Vi søger derfor hurtigst muligt en selvstændig, målrettet og kreativ kommunikationskonsulent til at afløse en erfaren kollega, der har søgt nye udfordringer.

Du skal kunne levere klart vinklede presseoplæg, konkrete kommunikationsstrategier og byde ind med gode ideer, når den næste kampagne skal udvikles. Du skal synes, det er en sjov udfordring at parre politik med faglighed, så resultatet fremstår forståeligt og synligt – uanset om det drejer sig om nye grønne busser, kommuneplan eller lommetyverier på Hovedbanegården. Du skal meget gerne have flere års konkret rutine med pressearbejde og endelig må du også gerne være fortrolig med sociale medier.

Vi forestiller os, at du har en kommunikationsbaggrund eller en samfundsvidenskabelig uddannelse suppleret med kommunikation eller journalistik. Ud over de faglige kompetencer skal du være proaktiv, robust af natur og kunne håndtere etablerede kommandoveje og sagsgange. Rådhuset er et spændende og til tider hektisk arbejdssted, hvor en uhøjtidelig omgangstone og et godt grin er en del af dagligdagen. 

Får du jobbet, bliver du en del af Koncernkommunikation i Økonomiforvaltningen på Københavns Rådhus under overborgmester Frank Jensen. Du får ca. 20 dygtige, alsidige og engagerede kolleger, der laver presse, intern og ekstern kommunikation og grafiske opgaver. 

Vi tilbyder løn- og ansættelsesforhold efter kvalifikationer og i henhold til gældende overenskomst.

Har du spørgsmål til stillingen, så ring til kommunikationschef Søren Gregersen på 2961 0711 eller teamleder Tine Pind Jørum på 2711 6896.

Søg stillingen via nedenstående link senest søndag den 7. maj.

Økonomiforvaltningen
Økonomiforvaltningen er en af Københavns Kommunes syv forvaltninger. Vi arbejder for overborgmesteren, Borgerrepræsentationen og Økonomiudvalget og understøtter derved kommunale beslutningsorganer på højeste niveau. Sideløbende varetager vi de overordnede, koordinerende opgaver vedrørende kommunens økonomi, personale, fysiske planlægning, administration, beredskab, kommunikation og den generelle udvikling af byen. Vores mål er at fastholde og udvikle København som en af verdens bedste byer at bo i – og skabe øget vækst gennem viden, innovation og beskæftigelse.

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.

Ansøgning skal sendes igennem dette link
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 7. maj

Info

Virksomhed
Københavns Rådhus
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Kontakt
Søren Gregersen

Telefon: 2961 0711
Website
Indrykningsdato
20-04-2017
Ansøgningsfrist
07-05-2017
Adresse
Københavns Rådhus
Rådhuspladsen 1
1599 København V

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kom til K-dag om Facebook

Lær Facebooks vigtigste og nyeste funktioner

29. august

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.