Presseansvarlig

Københavns Politi
Københavns Politi
Presseansvarlig søges til Københavns Politi
Københavns Politi er Danmarks største politikreds og derfor også en meget eksponeret organisation med konstant offentlig bevågenhed. Vi varetager en lang række funktioner, der har afgørende betydning for politikredsens sikkerhed og borgernes tryghed, og vi sætter en ære i at kommunikere åbent.
Som presseansvarlig vil du i tæt samarbejde med vores pressetalsmand og kommunikationschefen dagligt håndtere en bred vifte af pressehenvendelser. Men du vil også være den drivende kraft i at spotte de gode historier i organisationen og få dem ud over rampen.
 
Du bliver en del af en dynamisk og spændende organisation, som i disse år gennemgår store forandringer, der skal gøre Københavns Politi i stand til bedst muligt at håndtere et stadig mere komplekst kriminalitetsbillede. Et væsentligt element i denne omstilling er at sikre et åbent og transparent politi, som er i dialog med omverdenen og medierne.
 
Om dig
  • Du skriver godt og hurtigt, med blik for den gode og den kritiske historie.
  • Du trives i en travl og meget uforudsigelig hverdag.
  • Du er resultatorienteret og arbejder struktureret og selvstændigt.
  • Du er udpræget holdspiller og stærk til relationer.
  • Du forstår at navigere i en kompleks og politisk styret organisation.
 
Dine kvalifikationer
  • Du er journalistuddannet og/eller har stor erfaring med pressearbejde (meget gerne fra en politisk styret organisation)
  • Du har stort kendskab til hverdagen på redaktionerne og har sandsynligvis selv arbejdet på en nyhedsredaktion.
  • Du har erfaring med tilrettelæggelse af pressemateriale og udarbejdelse af pressemeddelelser, debatindlæg og tweets.
  • Kendskab til retssystemet er en fordel, men ikke en nødvendighed
 
Hverdagen i Københavns Politi er meget uforudsigelig. Du forventes derfor at være meget fleksibel i forhold til arbejdstid. Aften- og weekendarbejde må beregnes i perioder afhængigt af den operative situation.
 
Løn- og ansættelsevilkår
Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende aftale mellem Finansministeriet og akademikere i staten eller på anden relevant overenskomst.
 
Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt til HEMMELIG, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.
 
Dit arbejdssted bliver Københavns Politi med adresse på Politigården i København.
 
 
Kontakt og ansøgning
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Tasja Parize på tlf. 93 50 16 35 eller  e-mail  tpa005@politi.dk (Mailen kan IKKE bruges til ansøgninger).
 
Du kan finde mere information om politiet generelt på www.politi.dk og om politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.
 
Når du søger en stilling i politiet opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger.
 
Vi opfordrer alle til at søge uanset køn, alder, race, religion eller etnisk baggrund. Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 28. februar

Frist: 28. februar

Info

Virksomhed
Københavns Politi
Stillingsbetegnelse
Presseansvarlig
Kontakt
Tasja Parize
tpa005@politi.dk
Telefon: 93501635
Website
Indrykningsdato
13-02-2018
Ansøgningsfrist
28. februar
Adresse
Københavns Politi
Politigården, Niels Brocks Gade
1569 København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Tag med til K-dag

Skab en mere effektiv kommunikations-strategi

14. marts

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.