Studentermedhjælper

Københavns Madhus
Københavns Madhus
Studerende med flair for digitalt design søges
Hos Københavns Madhus brænder vi for godt madhåndværk, og vi har travlt med rigtig mange forskellige projekter rundt om i landet. Vi har derfor brug for en studentermedhjælp, der har lyst til at hjælpe med at formidle vores mangeartede projekter på tværs af analoge og digitale platforme.
Dine arbejdsopgaver ligger i spændingsfeltet mellem digitalt og grafisk design, og vil primært bestå i at bidrage til udvikling af indholdsformater til web og sociale medier samt udvikling af grafiske elementer til vores mange selvstændige projekter. Derudover må du også forvente at skulle hjælpe med opsætning af flyers, invitationer og lignende markedsføringsmateriale.
 
Hos Københavns Madhus er vi lige nu inde i en rivende udvikling, og du får mulighed for at være med til at videreudvikle den visuelle identitet, som både samarbejdspartnere og slutbrugere kender Københavns Madhus for.
 
Da du selv skal bidrage til alle produktionens faser forventer vi, at du er rutineret bruger af Adobe-pakken, især Illustrator. Vi ved godt, at du som studerende ikke har lært alt om grafisk arbejde endnu, men vi forventer, at hvis du ikke ved, hvordan man laver bleed på printmateriale eller subs på en video, så går du ikke af vejen for at undersøge sagen. Du er helt sikkert mest til front-end design, men er ikke bleg for at lege lidt med Joomla i samarbejde med vores it-ansvarlige.
 
Har du erfaring med motion graphics og videoredigering er det kun et plus, men det er bestemt ikke et krav.
 
Praktisk info
Du kommer til at indgå som en fast del af madhusets kommunikationsteam, som består af tre personer. Arbejdstiden vil ligge på omkring 15 timer fordelt på to faste dage om ugen, med mulighed for flere timer i forbindelse med større projekter.
Send CV og motiveret ansøgning samt portfolio til kommunikationsansvarlig, Maria Andersen, på maria@kbhmadhus.dk.
 
Ansøgningen skal være modtaget senest 1. oktober, men vi holder samtaler løbende, så send den hellere i dag end i morgen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe på tlf: 27434243
 
Om Københavns Madhus
Vi bor i en gammel talgfabrik i hjørnet af Den Hvide Kødby og har gården fuld af højbede og drivhuse. Vi er et bredt miks af kokke, ernæringseksperter og formidlere, og der er sjældent stille, da vi afholder kurser og andre events i huset. Her er højt til loftet og plads til gode idéer, og vi er rigtig glade for at bruge gården til fredagsbar og en lille ringspilsturnering i ny og næ. Sidst men ikke mindst vil det bestemt være et plus, hvis du brænder for råvarekvalitet og god madkultur.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 1. november

Frist: 1. november

Info

Virksomhed
Københavns Madhus
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Kontakt
Maria Andersen
maria@kbhmadhus.dk
Telefon: 27434243
Website
Indrykningsdato
04-09-2017
Ansøgningsfrist
1. november
Adresse
Københavns Madhus
Ingerslevsgade 44
1705 København V

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kursus

SoMe bootcamp

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Kom til K-dag om Employee Advocacy

Få værktøjer og viden til at arbejde med medarbejder-ambassadører

8. november

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.