Studentermedarbejder – Kommunikation

KMD
KMD
Studentermedarbejder – Kommunikation hos KMD
Vil du gerne arbejde inden kommunikationsfaget, når du er færdig med studierne? Og har du allerede nu skrivefærdighederne i orden? Er du nysgerrig af sind, og har du lyst til at arbejde i en stor og til tider kompleks organisation? Så er du måske lige den studentermedarbejder, vi leder efter til vores kommunikationsteam i en af Danmarks største it-virksomheder.

Vores dygtige studentermedarbejder bliver kandidat lige om lidt, og vi leder derfor efter en, som kan overtage stafetten. Hvis du kan svare ja til ovenstående spørgsmål, så opfordrer vi dig til at søge jobbet som studentermedarbejder i Kommunikationsafdelingen i KMD.

Om os
I kommunikationsafdelingen er vi ansvarlige for KMD’s eksterne og interne kommunikation. Som student får du især gode muligheder for at udvikle dine kompetencer i arbejdet med intern kommunikation og vores nyhedsformidling til intranettet. Du vil være en del af redaktionen og få ansvaret for at drive dine egne historier og projekter fra start til slut.

Du vil blandt andet få mulighed for at:

  • Arbejde konkret med produktion af artikler, billeder og video.
  • Rådgive andre enheder om at skrive til intranettet.
  • Drive egne kommunikative projekter/kampagner.


Du vil dog også i forbindelse med arbejdet få god indsigt i ekstern kommunikation, herunder hvordan pressearbejde i landets største it-virksomhed foregår – og du vil også skulle give en hånd med, når vi arbejder redaktionelt med de sociale medier.


Om dig
Vi leder efter en person, som er i gang med sin uddannelse inden for kommunikation, medievidenskab, journalistik eller lignende. Du har en stor interesse for kommunikationsfaget, og hvordan det kan bruges til at understøtte forretningsmæssige mål.

Du har allerede udviklet et godt skriftligt niveau og kan få øje på den gode historie. Det er en fordel, at du stærk i mundtligt og skriftligt engelsk, da meget af vores kommunikation i dag foregår på engelsk.

Som person er du nysgerrig og synes, at det er spændende at tale med alle mulige forskellige mennesker. Du har glimt i øjet og en god portion humor.

Dine muligheder
Vi arbejder i et professionelt – og underholdende - kommunikativt miljø, hvor du får rig lejlighed til at lære en masse. Du vil få mulighed for at afprøve dine teoretiske kompetencer i praksis, få løbende feedback og løfte dine konkrete evner inden for kommunikationsfaget.

Du vil være en del af vores kommunikationsteam, som består af kommunikationschefen, to kommunikationspartnere, en kommunikationskonsulent og en pressekonsulent. Du kommer også til at samarbejde med vores gode kolleger fra Marketing.

Kommunikationsafdelingen er en del af enheden Strategy, Technology og Communication, som i alt tæller 38 kompetente og sympatiske medarbejdere.

Vores kontor er beliggende i Lautrupparken i Ballerup, hvor KMD’s hovedsæde ligger. Det er forholdsvis nemt at komme til med offentlig transport (S-tog til Malmparken eller en række buslinjer).

Stillingen forventes besat fra start september 2018. Vi forventer, at du er hos os omkring 15 timer om ugen. Vi er selvfølgelig fleksible omkring eksamensperioder.

Ansøgningsfristen er til og med den 1. august 2018.

Om KMD 
KMD er den største danske it-virksomhed og udvikler og leverer software- og serviceløsninger til kommune-, stats- og erhvervssegmentet i Danmark samt udvalgte segmenter i Skandinavien. KMD-koncernen har dattervirksomheder i Norge, Sverige, Finland og Polen. KMD har over 1.500 danske og internationale kunder, herunder over 800 danske og udenlandske virksomheder. KMD’s systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser, og hvert år beregner og udbetaler KMD's softwaresystemer i omegnen af 400 mia. kr. Det svarer til ca. 20% af Danmarks BNP. KMD's softwaresystemer håndterer også så forskellige områder som it-understøttelse af folkeskolen, forsyningsvirksomheder samt afholdelse af folketingsvalg i Danmark. KMD-koncernen har en årlig omsætning på godt 5,6 mia. kr. og har omkring 3.500 ansatte. KMD er ejet af Advent International og Sampension. Læs mere på www.kmd.dk

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kommunikationschef, Christoffer Hellmann på mobil (+45) 25 29 17 84 eller via e-mail che@kmd.dk

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 1. august

Info

Virksomhed
KMD
Stillingsbetegnelse
Studentermedarbejder – Kommunikation
Kontakt
Christoffer Hellmann
che@kmd.dk
Telefon: 25291784
Website
Indrykningsdato
12-06-2018
Ansøgningsfrist
1. august
Adresse
KMD
Lautrupparken 40
2750 Ballerup

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Få alt, hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.