Kommunikationspartner

KMD
KMD
Kommunikationspartner til intern kommunikation og presse
Vil du være med til at udvikle en af Danmarks største it-koncerner? I KMD arbejder vi med at forandre vores omverden ved hjælp af it – og det kræver, at vi løbende forandrer os selv. I kommunikationsafdelingen hjælper vi vores forretning og organisation med at gennemføre forandringer og indfri vores ambitioner og mål i den betydelige transformation, som KMD undergår i disse år.
Vi mangler en kommunikationspartner, der på strategisk, taktisk og operationelt niveau, selvstændigt og professionelt kan løfte opgaver inden for intern kommunikation og pressehåndtering.

Du kommer til at…
Spille en central rolle i den interne kommunikation i KMD. Det betyder, at du blandt andet skal:
 
  • Fungere som kommunikationspartner for vores forretningsvendte enheder og stabsfunktioner.
  • Planlægge og understøtte eksekvering af decentral og central intern kommunikation i tæt samarbejde med ledergrupperne og dine kollegaer i Kommunikation.
  • Være med til at udvikle den interne kommunikation i KMD, herunder være en del af arbejdet med at udbrede ADKAR-metoden i forandringsledelse og forandringskommunikation.
Derudover vil du komme til at arbejde med mediehåndtering, herunder:
  • Håndtere daglige pressehenvendelser.
  • Planlægge og udfærdige proaktive pressehistorier.

Du er…
En strategisk, struktureret men også kreativt tænkende kommunikatør, der kan rådgive på alle niveauer i en organisation samtidig med, at de udførende kompetencer er på plads. Vi forestiller os, at du:
 
  • Har en relevant kommunikationsfaglig uddannelse – fx en kandidatgrad i kommunikation.
  • Er en stærk rådgiver og har erfaring med decentral såvel som central kommunikation.
  •  Har styr på presseområdet og ved, hvad der er en god historie – og hvad der ikke er.
  • Er opsøgende, initiativrig, nysgerrig og vant til at skabe relationer.
  • Har et yderst højt fagligt niveau på dansk – og meget gerne også på engelsk, som KMD bruger i stigende grad.

Vi har ikke lagt os fast på, hvor langt man nødvendigvis bør være i sin karriere – men vi ser gerne, at du har erfaring som kommunikationsrådgiver fra en lignende stilling.
 
Vi er…
Et hold på i alt syv personer med forskellige baggrunde, der har ansvaret for KMD’s interne og eksterne kommunikation. Kommunikation er en del af Strategy, Technology og Communications enheden, der tæller 40 sympatiske og dygtige kolleger.

Vi kan tilbyde…
Som kommunikationspartner i KMD kan vi tilbyde dig et job, hvor du får mulighed for at være tæt på beslutningerne og arbejde sammen med ansatte på alle niveauer. Du bliver en aktiv og central del af KMD’s strategiske transformation, hvor nye forretningsaktiviteter løbende kommer til, og hvor vi er ved at flytte os fra at være en dansk aktør til at blive et nordisk software-hus med kompetencer i flere lande. Du bliver også en del af en levende og travl arbejdsplads med masser af humor, dedikation og ambitioner.
 
Har du spørgsmål?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kommunikationschef Christoffer Hellmann på mobil: +45 25 29 17 84 eller på mail che@kmd.dk. Vi skal have din ansøgning senest d. 29. januar. Vi forventer at afholde samtaler i februar.

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed. I over 40 år har KMD arbejdet med udvikling, drift og vedligeholdelse af Danmarks største it-systemer. KMD udvikler og leverer i dag software- og serviceløsninger til kommune-, stats- og erhvervssegmentet i Danmark og er i stigende grad på vej ud på de nordiske markeder. KMD-koncernen har en årlig omsætning på godt 5 mia. kr. og har omkring 3.500 ansatte. KMD er ejet af Advent International og Sampension. Læs mere på www.kmd.dk
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 29. januar

Frist: 29. januar

Info

Virksomhed
KMD
Stillingsbetegnelse
Kommunikationspartner
Kontakt
Christoffer Hellmann
che@kmd.dk
Telefon: 25291784
Website
Indrykningsdato
08-01-2018
Ansøgningsfrist
29. januar
Adresse
KMD
Lautrupparken 40-42
2750 Ballerup

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kforums årlige trendseminar

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.