Kommunikationskonsulent

King Street PR
King Street PR
King Street PR søger konsulent
King Street PR skyder hurtigt i vejret, og derfor søger vi en PR-konsulent, som hurtigt kan springe til vores hold af kommunikationsfaglige problemknusere.
Er det dig, vi leder efter?
Vi er på udkig efter en ny kollega, som har min. 4-5 års erfaring som kommunikationskonsulent – enten på bureau, i en virksomhed eller i en organisation. Du har også en relevant uddannelse i bagagen sandsynligvis inden for kommunikation eller journalistik. Og vi håber, at du har erfaring med PR og kommunikation på sundhedsområdet, hvor vi særligt har behov for flere kræfter.
 
Du er god til at skrive, og du taler gerne med journalister – og samtidig kan du godt se tingene i helikopterperspektiv og udforme strategier på tværs af medier for meget forskelligartede kunder. Hos os vil du få selvstændigt kundeansvar, så du er også vant til at være opsøgende og vise både nuværende og potentielle kunder, at vi er den helt rigtige samarbejdspartner.
 
Hvem er vi?
King Street PR er et ungt PR-bureau med mere end 40 års erfaring inden for strategisk kommunikation.
Vi startede King Street PR i 2016 sammen med Rud Pedersen, der er et af Nordens største public affairs-bureauer. I dag har vi kontorer i både København og Stockholm og er Rud Pedersens faste strategiske partner på kommunikation og PR. Vi hjælper vores kunder med at kommunikere til medarbejdere, meningsdannere og kunder på den helt rigtige måde via de helt rigtige platforme - uanset om det gælder en debat på Folkemødet, en kampagne på tværs af digitale medier eller et interview i morgenavisen. Vi har arbejdet med alt fra Finansministeriet til Torvehallerne, fra start-ups til globale virksomheder.
 
Lige nu har vi bl.a. travlt med:
  • At planlægge Folkemødet, hvor vi hvert år styrer Pilekroen med hård hånd og rosé. I år har vi bl.a. Grundfos, Concito, Idrættens Analyseinstitut og Lokale & Anlægsfonden med på holdet.
  • At holde medie- og budskabstræning for ledere og talsmænd i både internationale og danske virksomheder.  
  • At sætte de gode historier på dagsordenen for vores kunder. Og de arbejder med alt fra kampfly til telefoni, forsikring, sundhed og fødevarer.
Hvad får du hos os?
Vi er en kommunikationsfaglig start-up med en stærk organisation i ryggen. Så hos os får du stort medansvar og muligheden for at være med til at bygge, udvikle og drive en ambitiøs virksomhed fremad. Samtidig får du mulighed for at trække på et helt hus fyldt med kolleger med stor faglig ballast – ikke kun inden for PR men også politisk kommunikation, market access og interessevaretagelse. Hos os er dagene sjældent ens, de går ofte stærkt – og vi drikker meget kaffe (og spiser lidt for mange M&M’s) undervejs.
 
Sådan ansøger du
Send en email med din ansøgning og dit CV til direktør Morten Lintrup på morten@kingstreetpr.dk snarest muligt og senest onsdag d. 3. maj 2017. Vi holder samtaler løbende. 
 
Vi glæder os til at høre fra dig!
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 3. maj

Info

Virksomhed
King Street PR
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Kontakt
Morten Lintrup
morten@kingstreetpr.dk
Telefon:
Website
Indrykningsdato
19-04-2017
Ansøgningsfrist
03-05-2017
Adresse
King Street PR
Ved Stranden 16, 3. sal
1061 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kom til K-dag om Facebook

Lær Facebooks vigtigste og nyeste funktioner

29. august

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.