Studentermedhjælper

ISS Denmark
ISS Denmark
Drømmer du om kommunikationserfaring fra en stor, international virksomhed?
Vil du snuse til maskinrummet i en af landets største virksomheder? Vil du være en del af et professionelt team, der understøtter ISS’ rejse mod at blive verdens bedste serviceorganisation? Så er du måske vores kommende studentermedhjælper.
Tæt på strategien
ISS Danmark søger en studentermedhjælper til Corporate Affairs, som består af Project Management Office og Kommunikation. Du vil primært være tilknyttet kommunikationsteamet men vil få opgaver fra begge afdelinger. Det betyder, at du får indsigt i, hvordan vi arbejder med strategiske projekter, og hvordan vi arbejder strategisk med kommunikation både internt og eksternt.
 
Vi har mange bolde i luften, og der kommer hele tiden nye til. Du skal derfor have lyst til at løbe med forskelligartede opgaver, nogle gange med kort varsel. Til gengæld hjælper vi dig med at prioritere opgaver og projekter – altid med udgangspunkt i virksomhedens strategiske prioriteter. Samtidig giver vi dig sparring og udfordrer dig, så du løbende udvikler dig.
 
Corporate Communication
Størstedelen af dine opgaver vil ligge inden for Corporate Communications-feltet. Derfor er det vigtigt, at du er god til at skrive og formidle. Du kan skære ind til kernen og evner at formidle netop dét, der er relevant for de forskellige interessenter.
 
Du får selvstændigt ansvar for projektrelateret kommunikation, herunder planlægning og eksekvering i samarbejde med relevante interne og eksterne stakeholders. Du skriver tekster til brug på tværs af vores platforme og hjælper med at vedligeholde og forbedre vores intranet og hjemmeside. Du researcher nyhedshistorier og bidrager aktivt til udviklingen af ISS’ kommunikationsplatforme. Du bidrager til videoproduktion og indhold til sociale medier – hele tiden med strategien for øje.

Opsøgende, selvkørende og ambitiøs
Det er vigtigt, at du er opsøgende, selvkørende og struktureret, og at du trives med at navigere i en stor organisation. Du besidder gode it-kompetencer og kan begå dig i Microsoft Office, Adobe Photoshop og InDesign samt Sitecore CMS – eller du har lyst og er god til hurtigt at sætte dig ind i programmerne. Hvis du har erfaring med videoproduktion, er det et plus. Som person er du dedikeret, loyal og trives med at skabe relationer i alle dele af organisationen. Du er flittig og har høje faglige ambitioner.
 
Du er formentlig på sidste del af din bachelor- eller på første del af din kandidatuddannelse. Din studieretning er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du brænder for kommunikation, kan skære ind til kernen af budskaber og formidle dem målrettet til forskellige grupper. Vi forventer, at du som studentermedhjælper kan arbejde ca. 15-20 timer per uge. Vi tager naturligvis højde for perioder med eksaminer. 
 
Ansøgning  
Send din ansøgning vedlagt CV via dette link. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag. Fristen for ansøgere er den 09. maj 2017. Spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til kommunikationschef Anne Anker  på: 23 24 35 67. Vi glæder os til at høre fra dig
 
Bliv en del af en anerkendt virksomhed 
ISS har for fjerde år i træk modtaget den højeste anerkendelse inden for outsourcing fra International Association of Outsourcing Professionals (IAOP). Vi vægter vores medarbejdere højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde. Som arbejdsplads tilbyder vi derfor trygge ansættelsesforhold, et godt og sikkert arbejdsmiljø, nærværende og engageret ledelse samt gode personlige udviklingsmuligheder. Samtidig vandt vi i 2016 CSR People Prize, som uddeles til virksomheder, der via konkrete initiativer har vist, at deres sociale ansvar er forankret både i ledelsens visioner og i dagligdagen.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 9. maj

Info

Virksomhed
ISS Denmark
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Kontakt
Anne Anker

Telefon: 23243567
Website
Indrykningsdato
19-04-2017
Ansøgningsfrist
09-05-2017
Adresse
ISS Denmark
Gyngemose Parkvej 50
2860 Søborg

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kom til K-dag om Facebook

Lær Facebooks vigtigste og nyeste funktioner

29. august

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.