Studentermedarbejder

Ingeniørforeningen IDA
Ingeniørforeningen IDA
Studentermedarbejder med stærke kommunikationsevner
Brænder du for at arbejde med kommunikation og digitale medier? Er du en haj til grammatik? Og bliver du henrykt ved tanken om at udvikle, opsætte og analysere digitalt indhold? Så vil vi varmt opfordre dig til at søge jobbet som studentermedarbejder i IDAs Ungeområde.
På IDAs Ungeområde varetager vi al kommunikation og markedsføring til IDAs over 30.000 studiemedlemmer og nyuddannede medlemmer. Derfor har den rette kandidat næse for at kommunikere budskaber ud til unge mellem 20 og 30 år, og er bevidst om sproglige og digitale tendenser i målgruppen.
 
Som studentermedarbejder bliver du en del af et team, der består af 10 fuldtidsmedarbejdere på hovedkontoret i København og 30 studenterkontakter fordelt over hele landet, så du får en bred kontaktflade. Du kommer til at referere til studieområdets Social Media Manager.
 
Arbejdsopgaver:
  • Nyhedsbreve: Opsætning, korrekturlæsning og analyse
  • Sociale Medier: Indholdsproduktion og opdatering
  • Website: Indholdsproduktion og opdatering
  • Analyser: Indsamling af statistik fra nyhedsbreve og sociale medier
  • Udførsel af diverse ad hoc-marketingopgaver

Hvem leder vi efter?
Du er grundig, god til at arbejde selvstændigt, og du trives med en udadvendt rolle. Vi forestiller os, at du læser dansk, journalistik, kommunikation & IT, retorik, HA (kom.), cand.merc. (kom.) eller lignende og har minimum to år tilbage af dit studie. Vi tilbyder et spændende studiejob med faglige udfordringer. Stillingen omfatter ca. 7-10 arbejdstimer pr. uge, dog med behov for flere arbejdstimer i travle perioder.
 
På IDAs studieområde er vi ambitiøse og målrettede, og samtidig prioriterer vi humor og tid til en hyggesnak over kaffemaskinen. Vi har desuden en høj grad af fleksibilitet i forhold til eksaminer og opgaveskrivning.
 
Kontakt
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Social Media Manager, Sofie Raaholt Christensen, via mail: src@ida.dk eller telefon 24 98 74 46.
 
Ansøgning og CV sendes senest den 23. april 2018. Vi holder ansættelsessamtaler løbende, da vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, dog seneste den 1. juni 2018.   
 
IDA er teknologiens stemme nr. 1 - en forening for viden, netværk og interessevaretagelse. Vi er Danmarks største faglige fællesskab for ingeniører, IT og naturvidenskabeligt uddannede med 110.000 medlemmer og oplever, at stadig flere vælger at være medlem af IDA. Foreningen IDA har 200 ansatte og kontorer i København, Odense, Aarhus og Aalborg. IDA-koncernen omfatter derudover IDA Forsikring, IDA Mødecenter, Mediehuset Ingeniøren samt Mannaz.
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 23. april

Info

Virksomhed
Ingeniørforeningen IDA
Stillingsbetegnelse
Studentermedarbejder
Kontakt
Sofie Raaholt Christensen
src@ida.dk
Telefon: 24987446
Website
Indrykningsdato
09-04-2018
Ansøgningsfrist
23. april
Adresse
Ingeniørforeningen IDA
Kalvebod Brygge 31-33
1780 København V

Yderligere info

Få nyhedsbrev

KOM18

Vær med, når hele branchen samles til årets k-konference

3. maj

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.