Kommunikationsmedarbejder

IFPI Danmark
IFPI Danmark
IFPI Danmark’s sekretariat søger kommunikationsmedarbejder
Musikselskabernes brancheorganisation IFPI søger en medarbejder, der har mod på at arbejde med kommunikation for en kreativ branche i forandring.
Du interesserer dig for strategisk kommunikation og elsker at forvandle tanker til handling. Du ved, at succes oftest bygger på stærke analyser, hårdt arbejde og kærlighed til detaljen. Og så møder du verden med et smil, uanset om du skal servicere journalister eller vores egne medlemmer. 
 
Office-pakken er din legeplads. Faktisk er du så god til Word, Excel og PowerPoint, at du kan lære os andre noget. Du er interesseret i digitalisering og formår at boltre dig på de sociale medier. Selvfølgelig kender du til dynamikkerne på både Facebook, Twitter, LinkedIn og Instagram, ligesom du ikke ryster på hånden over at skulle opdatere en hjemmeside i CMS. Derudover kan du kan li’ at lave events og være lokomotivet, der skaber fremdrift, uanset om vi skal afholde medlemsmøder eller Danish Music Awards.
 
Lidt om os
 
IFPI’s sekretariat holder til i Magstræde i hjertet af København. Her er vi et lille hold af bl.a. kommunikatører og jurister, som arbejder for at skabe optimale vilkår for vores medlemmer, der både tæller små og store musikselskaber. Vores arbejde omfatter alt fra håndtering af branchestatistik over medlemsservicering til PR. Vi håndterer ofte mange opgaver af gangen. Uden at tabe hovedet. Og det forventer vi også, at du kan. Til gengæld hjælper vi hinanden og har det sjovt, mens vi arbejder.
 
Vi tilbyder en stilling i en branche, hvor omstillingsparathed og nytænkning er nøgleord. Her kommer du til at være en del af et team, hvor bidrag til de overordnede strategier ikke er dikteret af din titel, men af den gode ide.
 
Lidt mere om dig
 
  • Du er uddannet cand.comm, cand.merc (kom.)  eller har en anden relevant kandidatgrad inden for kommunikation.  
  • Måske er du nyuddannet. Måske har du 1 til 2 års erfaring med et fuldtidsarbejde.
  • Du formulerer dig fejlfrit mundtligt og skriftligt på dansk. Du har erfaring med at skrive og redigere tekster, så de sidder i skabet – både hvad angår budskab og kommatering.
  • Du behersker engelsk. Det betyder, at du både trives med at oversætte en pressemeddelelse fra dansk til engelsk og hurtigt kan gennemskue en EU-rapport for de vigtigste pointer.
  • Du har en naturlig interesse for tal og markedsanalyser.
  • Du er en holdspiller, der har lyst til at tage ansvar.
  • Du er selvstændig, nysgerrig og ærekær.
 
Lyder det som dig? Så send ansøgning og cv til Ann-Louise på abn@ifpi.dk senest d. 20. september 2017. Løn efter nærmere aftale. Stillingen er en fuldtidsstilling til besættelse hurtigst muligt.
 
Vil du høre mere, er du velkommen til at kontakte direktør for kommunikation og public affairs Lasse Lindholm på +45 26 233 833. Du kan også læse mere om vores arbejde på www.IFPI.dk
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 20. september

Frist: 20. september

Info

Virksomhed
IFPI Danmark
Stillingsbetegnelse
Kommunikationsmedarbejder
Kontakt
Lasse Lindholm
lal@ifpi.dk
Telefon: 26 233 833
Website
Indrykningsdato
05-09-2017
Ansøgningsfrist
20. september
Adresse
IFPI Danmark
Magstræde 10A, 2. sal
1204 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kom til K-dag om Employee Advocacy

Få værktøjer og viden til at arbejde med medarbejder-ambassadører

8. november

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.