Praktikant

Holm Kommunikation A/S
Holm Kommunikation A/S
Holm søger PR- og kommunikationstalent
Vil du prøve kræfter med virkeligheden og strategisk kommunikation hos et af landets førende kommunikationsbureauer? Så er du måske vores nye praktikant til forårssemestret 2018. 

Hvem er vi?
Vi er 15 dygtige og engagerede medarbejdere med kontor i Ryesgade i hjertet af Nørrebro. Her hjælper vi danske og internationale virksomheder med at fortælle deres historier på tværs af traditionelle og digitale kanaler. Som praktikant bliver du en del af det daglige arbejde for vores kunder, inden for bl.a. it og tech, underholdning, livsstil, transport, turisme og healthcare.

Du kommer til at skrive pressemeddelelser, have pressekontakt, have kontakt til influenter, arbejde med sociale medier, lave medieovervågning, analyser, præsentationer og meget andet. Og du får et solidt indblik i det daglige arbejde med PR og kommunikation og udviklingen af kommunikationsstrategier. Se noget af vores arbejde her.

Praktikken er på 37 timer om ugen og varer fem til seks måneder. Din praktikperiode begynder senest den 1. februar 2017

Hvem er du?
Du er bachelor- eller kandidatstuderende med en relevant studiebaggrund fra fx journalistik, kommunikation, medievidenskab, statskundskab, retorik eller dansk – og gerne med relevant erfaring fra studiejob eller frivilligt arbejde. Se eksempelvis vores nuværende praktikant Anne, som vi er rigtig glade for.

Du er dygtig, selvstændig og fuld af gode ideer, som du gerne deler. Du skriver fængende og grammatisk korrekt, og du har en god idé om, hvordan virksomheder kan bruge sociale medier i deres kommunikation – måske endda konkret erfaring? Politisk erfaring er også en fordel, men ikke et must. Og så trives du med korte deadlines, er frisk på at ringe til journalister og kan lide at have det sjovt med dine kolleger.

Hvis du er ivrig efter at prøve kræfter med strategisk kommunikation og få en masse værdifuld erfaring, garanterer vi en stejl læringskurve og muligheden for at blive en dygtigere kommunikationskonsulent.

Løn & vilkår
Praktikken er honoreret med en løn på 6.000 kr./md.

Vil du være en del af Holm Kommunikation? Så send din ansøgning og CV til Partner Mathias Holm Pedersen på mhp@holm.dk. Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt, vi lukker, når vi har fundet den rigtige.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: Snarest muligt

Frist: Snarest muligt

Info

Virksomhed
Holm Kommunikation A/S
Stillingsbetegnelse
Praktikant
Kontakt
Mathias Holm Pedersen
mhp@holm.dk
Telefon: 22 93 77 30
Website
Indrykningsdato
14-11-2017
Ansøgningsfrist
Snarest muligt
Adresse
Holm Kommunikation A/S
Ryesgade 3F, 1 sal
2200 København N

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Få alt, hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.