Kommunikationskonsulent

Hjernesagen
Hjernesagen
Hjernesagen søger engageret kommunikationskonsulent
Vil du arbejde for mennesker, som er ramt eller berørt af apopleksi? Har du overblik, er du initiativrig, og er du en god kommunikator? Kan du samarbejde med engagerede og dygtige kolleger? Vil du bidrage med udvikling, samtidig med at du forvalter dine opgaver? Så er du måske Hjernesagens nye kommunikationskonsulent.
Hjernesagen arbejder med at oplyse danskerne om blodprop eller blødning i hjernen, kaldet apopleksi, samt med at fortælle hvordan apopleksi kan forebygges. Vi kæmper for at forbedre vilkårene for mennesker, som er ramt eller berørt af apopleksi, og vi er ivrige efter at holde vores medlemmer og interessenter oplyst om, hvad der er aktuelt og vigtigt på vores område. Vi er nysgerrige og bliver drevet af at blive klogere på det, vi arbejder med. Kan du identificere dig med det, håber vi, at du har lyst til at blive vores nye kollega.
 
I løbet af 2017 udvikler Hjernesagen en strategi for sit virke i de kommende tre år. Kommunikation bliver et omdrejningspunkt i dette arbejde. Som vores nye kollega skal du have evne og lyst til at bidrage til denne del af strategiudviklingen, da du får medansvar for at udvikle og planlægge vores kommunikation i såvel print som elektronisk form – ud over det daglige ’rugbrødsarbejde’.
 
Du skal stå for formidlingen af vores projekter, tilbud, servicefunktioner og relevante cases, ligesom du skal stå for vores medlemsblad og indgå i arbejdet om vores kampagner. Du skal bidrage til at få Hjernesagens politiske dagsorden synliggjort. Du tager selv fat på at skabe netværk og tænker indhold på tværs af kommunikationskanaler for at understøtte Hjernesagens dagsordener.
 
Som person skal du udvise initiativ, tænde på både udviklingsopgaver og på at overholde dine deadlines samt varetage dine faste opgaver.
 
Du vil blive ansat på vores hovedkontor i Høje Taastrup, hvor samarbejdsformen er professionel, uformel og handlingsorienteret, og hvor vi arbejder med frihed under ansvar. Du vil indgå i et sekretariat med mange forskellige opgaver, hvor vi hjælpes ad. Du vil dertil være i kontakt med de af vores lokale Hjernesags-foreninger, som ønsker råd om kommunikation, eller som har gode lokale historier at bringe videre.
Du refererer direkte til direktøren for Hjernesagen.
 
Dine primære opgaver er:
 • Udarbejdelse af bladet Hjernesagen, der udkommer 4 gange om året (se: http://www.hjernesagen.dk/om-hjernesagen/medlemsfordele/medlemsblad), herunder formidle historier fra vores lokalforeninger.
 • Sikre en fortløbende opdatering og udvikling af Hjernesagens Facebook-profil samt Hjernesagen.dk med nyheder og relevant information.
 • Bistå med og tage initiativ til læserbreve/debatindlæg/kronikker/pressemeddelelser i forskellige medier i samarbejde med direktøren og landsformanden som led i vores advocacy-arbejde.
 • Journalistisk bearbejdelse af tekster af forskellig art, fx omsætte forskningsresultater til artikler og nyheder samt læse korrektur på pjecer.
 • Bistå med at opfinde, udvikle og implementere nye kommunikationstiltag som del af en strategi for Hjernesagen.
 • Rådgive sekretariat og hovedbestyrelse i kommunikationsspørgsmål.
Du har:
 • Relevant journalistisk/kommunikationsfaglig baggrund.
 • Mindst fem års erfaring med forskelligartet kommunikationsarbejde, herunder sociale medier og hjemmesider. 
 • Erfaring med at arbejde med kampagner på forskellige medieplatforme.
 • Erfaring med at arbejde med interessevaretagelse.
 • Viden om at arbejde backend med Facebook og i CMS (Hjernesagens CMS hedder Umbraco).
 • Kreative forslag til, hvordan kommunikation og kampagner kan understøtte Hjernesagens fundraisingaktiviteter.
 • Evnen til at skabe netværk, fx i medierne.       
Vilkår for ansættelse
Arbejdstiden for stillingen som kommunikationskonsulent er på 37 timer om ugen med mulighed for fleksibel arbejdstidstilrettelæggelse. Lønmæssigt følger vi statens overenskomster, uden at vi dog er lønførende.  
 
Ansøgningsfrist og samtaleproces
Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest søndag den 2. juli 2017. Ansøgning, cv og evt. udvalgte, få bilag modtages alene i elektronisk form og sendes til admin@hjernesagen.dk mærket ”Kommunikationskonsulent”.  
 
Vi afholder første samtale torsdag den 6. juli og anden samtale fredag den 7. juli. Til anden samtale skal du give os mulighed for at indhente relevante referencer. Tiltrædelse 1. september 2017 eller snarest derefter.   
 
For uddybende spørgsmål kontakt direktør Klaus Legau, klaus@hjernesagen.dk, eller kommunikationsmedarbejder Fie Toxverd,
fie@hjernesagen.dk. Telefon: 36 75 30 88, mandag til torsdag kl. 10.00-12.00 og kl. 13.00-15.00.
 
Hjernesagen er en medlemsforening med 9.500 medlemmer, fordelt på 40 lokalafdelinger i hele Danmark. Vi har hovedkontor i Høje Taastrup i Handicaporganisationernes Hus, som er en røgfri arbejdsplads. Hjernesagen arbejder for:
 • At forebygge, at mennesker rammes af blodprop eller blødning i hjernen.
 • At sikre bedst mulig behandling til mennesker, der rammes af blodprop eller blødning i hjernen.
 • At sikre bedst mulig genoptræning og rehabilitering af hjerneskadede.
 • At sikre bedst mulig støtte til hjerneskadede og deres pårørende.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 2. juli

Info

Virksomhed
Hjernesagen
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Kontakt
Fie Toxverd
fie@hjernesagen.dk
Telefon: 36 75 30 88
Website
Indrykningsdato
15-06-2017
Ansøgningsfrist
02-07-2017
Adresse
Hjernesagen
Blekinge Boulevard 2
2630 Tåstrup

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kom til K-dag om Facebook

Lær Facebooks vigtigste og nyeste funktioner

29. august

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.