Kommunikationsmedarbejder

Helsingør Kommunes Biblioteker
Helsingør Kommunes Biblioteker
Kommunikationsmedarbejder
Er du ordjonglør med en hurtig pen, og har du strategisk tæft, så er du måske vores nye kommunikationsmedarbejder
Du er journalist, tekstforfatter eller har relevant akademisk baggrund. Du er god til at spotte den gode historie, du kan finde vinkler og budskaber, og du er stærk til tekster. Du kender medierne, gerne indefra, du har et stort netværk indenfor pressen, som du er vant til at samarbejde med.
 
Lidt om os
Helsingør Kommunes Biblioteker er det mest besøgte af landets biblioteker målt på indbyggertal, og Biblioteket Kulturværftet er sammen med tre andre biblioteker rated som Europas bedste folkebibliotek. Vi er i gang med en omstillingsproces til fremtidens bibliotek med fokus på bl.a. litterære udstillinger, events, samskabelse og undervisning. Vi ønsker at styrke bibliotekets eksterne kommunikation.
 
Lidt om jobbet
Vi søger en professionel kommunikationsmedarbejder til at varetage bibliotekets eksterne kommunikation. Du skal arbejde med strategisk kommunikation omkring biblioteket som institution, og du skal sikre omtale og synlighed af vores talrige udstillinger og aktiviteter både lokalt, nationalt og internationalt. Du får ansvar for vores skriftlige kommunikation; årsberetning, programmer og andre trykte udgivelser, online på web, blog og sociale medier. Du er indholds- og tekstproducent sammen med en række kolleger, så du bidrager til bibliotekets samlede kommunikation på alle medier.
 
Vi forventer, at dit høje faglige niveau vil have en afsmittende virkning på de øvrige ansatte, som du tillige skal være indstillet på at undervise.
 
Du skal bidrage til vores kommunikationsstrategi og i dagligdagen følge op på den. Ansvaret for vores pressestrategi og –kontakt ligger hos dig.
 
Organisatorisk vil du indgå i Stab, og du samarbejder bredt med de mange kolleger, der dagligt beskæftiger sig med kommunikation via tekst, lyd, billede og film. Du har et tæt samarbejde med bibliotekets markedsføringsmedarbejder og indgår i kommunikationsgruppen og i redaktionerne.
 
Det er et fuldtidsjob til besættelse snarest muligt. Du skal være indstillet på stramme deadlines og skiftende arbejdstider.
 
Lidt om dig
Du arbejder selvstændigt, kan samarbejde med de fleste og agere i en politisk styret organisation.
Du arbejder opsøgende på gode historier, den rette vinkling og budskab til det rigtige medie, og du følger op på historierne. Du mestrer pressekanvas. Du har let ved at få overblik over komplekse sammenhænge og kan lynhurtigt ændre fokus, hvis det kræves.
 
Vi forventer, at du forstår bibliotekets samfundsmæssige betydning og kan kommunikere den samtidig med, at du tænker kommercielt, formår at ”sælge” biblioteket og kan tænke nye vinkler og muligheder. Du har fokus på effekt og evaluerer indsatsen.
 
Du har en hurtig og flydende pen og er super stærk til tekst. Du har et sikkert visuelt blik. Dit faglige niveau er højt, og samtidig med at du er lydhør, kan du argumentere for dine valg. Du vil i mindre omfang fungere som ghostwriter og skal beherske interviewteknik.
Vi forventer, at du har en stærk, digital profil og også tænker dine løsninger digitalt. Du skal kunne skrive på dansk og engelsk.
 
Du har minimum 5 års erfaring fra tilsvarende job.
 
Vil du vide mere
Så se mere om bibliotekerne i Helsingør på www.helsbib.dk Eller har du spørgsmål, kan du kontakte en af os:
Søren Roth, vicebibliotekschef, leder af Stab, på telefon 4928 3616, mail: sro65@helsbib.dk 
Lise Rud Kinch, leder af afdeling Oplevelse, på telefon 4928 3746, mail lki65@helsbib.dk
Lotte Kokfelt, markedsføringsmedarbejder, på telefon 4928 3666, mail lko65@helsbib.dk
 
Ansøgning
Din ansøgning skal være os i hænde senest tirsdag den 7. marts, via Helsingør Kommunes e-rekrutteringssystem
på hjemmesiden her via knappen ”Søg jobbet”.
 
Foruden cv og anbefalinger bedes du til ansøgningen vedhæfte et eller flere relevante skriftlige arbejder, som tydeligt viser din måde at kommunikere på.
 
Samtaler forventes afholdt 21/3.
 
Løn- og ansættelsesforhold: Efter overenskomst og forhandling.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

Helsingør Kommune ligger tættere på, end du tror. Det tager ca. 40 minutter med toget fra København, og 9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 7. marts

Info

Virksomhed
Helsingør Kommunes Biblioteker
Stillingsbetegnelse
Kommunikationsmedarbejder
Kontakt
Søren Roth
sro65@helsbib.dk
Telefon: 4928 3616
Website
Indrykningsdato
17-02-2017
Ansøgningsfrist
07-03-2017
Adresse
Helsingør Kommunes Biblioteker
Stengade 59
3000 Helsingør

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kursus

SoMe bootcamp

Kun få ledige pladser

Se alle Bliv klogere

Kom til K-dag

Sprint: Ryk på dine idéer med lynhurtig konceptudvikling

19. april

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.