Praktikanter

Halo. Agency
Halo. Agency
Praktikanter til Halo. Agency
Halo. Agency Danmark er det nye store kommunikationsbureau i Danmark. Vi er resultatet af en sammensmeltning af to store globale kommunikations- og rådgivningsvirksomheder og vi søger nu praktikanter fra videregående uddannelser inden for kommunikation, politik, adfærdsstudier og /eller markedsføring.
Vi tilbyder dig
  • At få kommunikationsfaget helt tæt ind på livet og blive en del af et internationalt kommunikationsbureau, hvor du får smagt på konsulentlivet og samtidig er med til at sætte dit præg på et ”nyt” bureau på det danske marked.
  • En alsidig hverdag hvor du bl.a. kommer til at arbejde med pressemeddelelser, public affairs, oversættelser, sociale medier, desk research, new bizz-projekter, kontakt til medierne samt planlægning og afholdelse af events.
  • En række interne oplærings- og træningsforløb, hvor vi trækker på både dansk og international ekspertise.
  • Løbende udviklingssamtaler med feedback på dit arbejde, så du lærer mest muligt.
  • Et praktikantnetværk hvor der både er plads til at sparre med hinanden og drikke en fredagsøl.
 
Vores forventninger til dig
Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt, har øje for detaljen og trives med frihed under ansvar. Du har et godt humør, stort engagement og lysten samt viljen til at lære. Læringskurven er stejl og du får opbygget et solidt fundament af kompetencer og erfaringer, som du vil kunne trække på i dit videre karriereforløb. Et praktikophold hos os varer 5-6 måneder, og vi forventer, at du afsætter semesteret til at indgå fuldtid i arbejdet på kontoret. Du vil under praktikopholdet stifte bekendtskab med alle dele af vores virksomhed, men du kan forvente særligt mange opgaver inden for områder, der ligger godt til din uddannelsesbaggrund.
 
Derudover er du
  • I gang med en videregående uddannelse, eksempelvis inden for kommunikation, politologi, medier, marketing, dansk, engelsk, journalistik eller design og du holder dig opdateret på samfundstendenser mm.
  • Stærk i skriftlig dansk og engelsk samt din formidling – og kan din grammatik.
  • I stand til at danne dig overblik over tunge stofområder og formidle dem i et klart og fængende sprog.
  • Udadvendt og har mod på at gribe telefonen for at tale med journalister og samarbejdspartnere.
  • God til PC og MS Office-pakken (Word, Power Point, Excel) samt Outlook.
 
Hvem er vi?
Halo. Agency er ejet af Hill+Knowlton Strategies og Burson-Marsteller, der er internationale kommunikationsbureauer med hver sin ekspertise inden for hhv. positionering, adfærdskampagner og strategi samt Public Relations, Corporate Communications og Public Affairs. Hos Halo er vi 20 medarbejdere på Bredgade 65 i København med forskellige kompetencer, opgaver og kunder.
 
Send din ansøgning allerede i dag 
Vi indkalder til samtaler løbende og de ledige praktikantstillinger besættes så snart vi har de rigtige kandidater, så send derfor din ansøgning, dit CV og en udskrift af dine karakterer til bodil.nielsen@haloagency.dk allerede i dag!
Har du spørgsmål til praktikopholdet, er du velkommen til at kontakte Bodil Porse Nielsen på 33 13 14 33. Du kan også besøge www. haloagency.dk.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: Hurtigst muligt

Frist: Hurtigst muligt

Info

Virksomhed
Halo. Agency
Stillingsbetegnelse
Praktikanter
Kontakt
Bodil Porse Nielsen
bodil.nielsen@haloagency.dk
Telefon: 33131433
Website
Indrykningsdato
26-10-2017
Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt
Adresse
Halo. Agency
Bredgade 65
1260 København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kom til K-dag

Bliv en dygtigere facilitator med co-creation

1. marts

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.