Content Manager

Gyldendal Forlag
Gyldendal Forlag
Content Manager til Gyldendal Forlag
Er du en mester i at lave indhold, der tiltrækker og fastholder publikum? Besidder du lige dele sproglig, visuel og teknisk snilde? Og vil du leve og ånde for at skabe digital interaktion med de danske læsere? Så er du måske vores nye kollega i Gyldendal Forlags marketingafdeling.
Gyldendal Forlag søger en ny medarbejder, der skal videreudvikle vores email-marketingindsats målrettet læsende danskere i forskellige aldersgrupper og segmenter. Derudover skal vores nye kollega også producere og udtænke indhold til andre platforme.
 
Din primære funktion er at komponere, redigere, segmentere og monitorere vores email-marketingindsats. Du skal hele tiden indgå i tæt samarbejde med kollegerne om at optimere format, performance og modtagerskare. Samspillet med hjemmesiden er afgørende for succesen af vores email-indsats, og du bliver derfor også ansvarlig for contentproduktionen til Gyldendal.dk. Derfor er det vigtigt, at du også er en dygtig producent af længere tekstformater. Sidst men ikke mindst skal du på lige fod med andre i afdelingen bidrage til produktionen af andre former for content som for eksempel film, opslag til sociale medier, podcasts mm.
 
Hvem er vi
Du bliver del af et team af 9 dygtige marketingeksperter, som indgår i en samlet presse- og marketingafdeling bestående af i alt 17 medarbejdere. 
 
Vi er ambitiøse og sætter høje mål for vores marketingindsats. Vi prioriterer godt kollegaskab og samarbejde. Du vil lande i en afdeling, der ser det som sin fornemmeste opgave, at der skal stå ’Gyldendal’ på flest mulig af de bøger, der bliver læst (og lyttet til) rundt om i landet hver dag.

Kreativ og skarp kommunikatør med indsigt i email-marketing
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du er sikkert journalist eller har en anden kommunikations- eller marketingfaglig uddannelse. Du har minimum tre års erfaring med indholdsproduktion enten fra et bureau eller fra en marketingafdeling, og du er vant til at arbejde med kunderejser og trives med at have konkrete KPI’er for dit arbejde. Derudover:
  • Du jonglerer ubesværet med forskellige udtryk og formater, uanset om det drejer sig om tekst, billeder eller film - og du har altid en god fornemmelse for, hvad der virker for målgruppen.
  • Et solidt kendskab til mekanismerne i email-marketing er et must, og det er en fordel, hvis du har arbejdet i platformen Apsis.
  • Struktur, selvstændighed og initiativ er blandt dine dominerende karaktertræk.
  • Du motiveres af at finde nye løsninger og eksperimenterer gerne med nye teknologier.

Derfor skal du søge
  • Du får mulighed for at være med til at forme marketingindsatsen i en snart 250 år gammel udgivervirksomhed i en spændende branche: Produktet er eviggyldigt, højtelsket og med høj status – men samtidigt udfordret af ændrede forbrugsmønstre, markedsstrukturer og disruption. En vanvittig spændende tid, synes vi.
  • Du vil arbejde tæt sammen med begavede og dedikerede kollegaer, tumle med et fornuftigt budget og både stenhårde og ret bløde KPI’er.
  • Stor frihed til at skabe resultater. Her er intet hugget i sten, men du skal have dine argumenter i orden.

Interesseret?
Send dit CV samt ansøgning i en samlet PDF til marketingchef Loa Brix på ansoegning6@gyldendal.dk. Du er også velkommen til at ringe til på tlf.: +45 41729076, hvis du har spørgsmål til stillingen. Ansøgningsfrist: 7. juni 2018.
 
OM GYLDENDAL
Gyldendal Forlag har til huse i historiske lokaler i Klareboderne i Indre København, og vi er omkring 100 ansatte i den del af koncernen, der udgiver skøn-, fag- og børnelitteratur til privatmarkedet. Du vil få din daglige gang i et hus, der har udgivet litteratur til danskerne siden 1771, og du vil spille en væsentlig rolle i forlagets fortsatte arbejde med at åbne verden op gennem bøger. Læs mere på Gyldendal.dk
 
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 7. juni

Info

Virksomhed
Gyldendal Forlag
Stillingsbetegnelse
Content Manager
Kontakt
Loa Brix
Telefon: 41729076
Website
Indrykningsdato
17-05-2018
Ansøgningsfrist
7. juni
Adresse
Gyldendal Forlag
Klareboderne 3
1155 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Få alt, hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.