Studentermedhjælper

Gladsaxe Kommune
Gladsaxe Kommune
Studerende til kommunikation af klimaprojekter
Vil du være med til at hjælpe borgere og virksomheder med at træffe klimabevidste valg og fortælle verden om Gladsaxe Kommunes klimaprojekter?
Vi søger en skarp studentermedhjælper til at fortælle om Gladsaxe Kommunes arbejde med klimatilpasning af byen og forebyggelse af yderligere klimaforandringer. Gladsaxe Kommune er en ambitiøs kommune på klimaområdet. Vi ved, at vi som kommune ikke kan nå de ambitiøse mål alene, men at vi må samarbejde med borgere og virksomheder hvis vi skal nå vores mål om CO2-reduktion og håndtering af regnvand. Vi har mange samarbejder og samskabelsesprojekter om klimaforebyggelse og klimatilpasning i gang, og det kræver, at vores kommunikation er helt i top!
 
Derfor søger vi en studerende til kommunikation af vores projekter, 10 timer om ugen.
 
Dine hovedopgaver vil være at:
  • Udarbejde oplæg til kommunikationsstrategi for diverse projekter og være med til at følge op på strategierne
  • Skrive artikler, nyheder, pressemeddelelser og kortere opslag, f.eks. til Facebook
  • Skrive og opdatere tekster til vores hjemmeside og gentænke informationsarkitekturen på vores undersider
  • Lave mindre designopgaver som at layoute flyers, plakater og lignende
  • Udarbejde videoer, der kan fortælle de gode historier; lettilgængeligt og uformelt.
Derudover forventer vi, at du kan stå for praktiske og administrative opgaver, når vi holder arrangementer, borgermøder og lignende.
 
Du bliver en del af team Klima & Natur, hvor vi har spændende opgaver og et højt fagligt niveau med engagerede kolleger, i en kommune hvor klimaudfordringen har stor politisk bevågenhed. Vi er jordnære og har en åben og uformel omgangstone, hvor vi værdsætter et godt grin. Du får vide rammer til at udfolde dine kommunikative evner og mulighed for at prøve forskellige medier af.
 
Din profil:
Du læser kommunikation, journalistik eller lignende, gerne i kombination med et andet fag. Du har studeret i mindst 2 år og afslutter tidligst dit studie i løbet af 2019. Du er struktureret, har flair for design og layout og erfaring med sociale medier. Du skriver fejlfrit dansk og har en flydende pen, og du ved, hvordan du vinkler en historie til forskellige målgrupper. Du må gerne synes, at det er sjovt at fange et godt øjeblik på kamera.

Som person er du initiativrig, kreativ og fleksibel og god til at arbejde selvstændigt. Vi håber også, at du har interesse og engagement for klima og miljø.

Det er en fordel, hvis du kender til InDesign, Illustrator og Photoshop udover den almindelige Office-pakke.
Løn- og ansættelsesvilkår forhandles i henhold til Ny Løn og efter gældende overenskomst. Ansættelsesperioden er foreløbig 2 år fra medio oktober 2017. I forhold til din arbejdstid er vi selvfølgelig fleksible i eksamensperioder og lignende.
Hvis du tidligere har udarbejdet skriftligt materiale til kampagner og lignende, så vedlæg det dit CV eller link til det.
 
Vil du vide mere om stillingen, så kontakt os i Klima & Natur: Kathrine Stefansen på tlf. 39 57 58 93 eller Anne Stougaard på tlf. 39 57 58 61.
 
Ansøgningsfrist: 03.10.2017
 
Ansættelsessamtale: 06.10. 2017
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 3. oktober

Frist: 3. oktober

Info

Virksomhed
Gladsaxe Kommune
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Kontakt
Kathrine Stefansen
Telefon: 39575893
Website
Indrykningsdato
14-09-2017
Ansøgningsfrist
3. oktober
Adresse
Gladsaxe Kommune
Rådhus Allé 7
2860 Søborg

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kom til K-dag om Employee Advocacy

Få værktøjer og viden til at arbejde med medarbejder-ambassadører

8. november

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.