Praktikant til strategisk kommunikation

Geelmuyden Kiese
Geelmuyden Kiese
Praktikant til strategisk kommunikation
Geelmuyden Kiese er (udover svært at udtale) Nordens største partnerejede kommunikationsbureau. Vi arbejder med alt fra public affairs og issues management til klassisk PR, digital kommunikation og reklame. Og så er et af vores vigtigste mål at være det sted i Danmark, hvor praktikanter lærer mest om kommunikation.
Det skal du arbejde med
Som praktikant hos Geelmuyden Kiese skal du ikke forvente at bruge tid på kaffebrygning og referatskrivning. I stedet kan du forvente at blive en vigtig del af vores teams, hvor du vil bidrage aktivt til at løse en bred vifte af kommunikationsopgaver for branchens mest udfordrende kunder.
Her kommer du blandt andet til at prøve kræfter med analyse, mediehåndtering, kampagner, udarbejdelse af pressemateriale, håndtering af presseevents, sociale medier og alt muligt andet. Derudover vil du få indblik i strategiske kommunikationsopgaver, ligesom du vil få grundig oplæring og praktisk erfaring med vores metode.
 
Vi forventer, at du:
  • ser dig selv som et lysende kommunikationstalent, som vil bruge et halvt år på at blive endnu bedre
  • deler vores værdier (bare rolig, du kan læse op på dem lige her)
  • deler vores interesse i samfundet omkring os – så har vi også mere at tale om.
  • ikke bliver skræmt af nordmænd og svenskere, der taler sjovt
  • ikke er bleg for at blive lidt længere, når tingene spidser til. Vi lover til gengæld, at du ikke bliver ensom på kontoret. Vi løfter i flok uagtet titel og anciennitet
  • ikke holder dig for fin til at hjælpe med praktiske opgaver, som ikke smager af strategi, når vi får travlt, og behovet opstår
  • er i gang med en videregående uddannelse
  • har erfaring fra relevant studiejob, sabbatår eller frivilligt arbejde
Sådan ser vi på praktikantforløb
Vi garanterer, at det er udfordrende at være praktikant hos Geelmuyden Kiese. Men vi garanterer også masser af læring i samarbejde med søde, kloge, sjove og krævende kolleger, som er dedikerede til at sikre, at du får en stejl læringskurve og brugbar erfaring med herfra. Vi ser vores praktikanter som en værdifuld investering, og det er ikke sjældent, at vores praktikanter fortsætter i en stilling som studentermedhjælper efter endt praktikforløb.
 
Hør vores direktør, Janna, fortælle mere om at være praktikant i GK her.
 
Praktisk information
Arbejdstiden vil være 37 timer ugentligt.
Vi forventer, du kan starte praktikopholdet mandag den 4. september 2017 og slutte dit forløb den 31. januar 2018 – med mulighed for forlængelse.
 
Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information, så kontakt: Benjamin Hjorth, benjamin.hjorth@gknordic.com – eller fang os på Twitter: @GkKbh.
 
Ansøgning og CV sendes senest den 28. april 2017 kl. 12.00 (vi læser ansøgninger løbende, så send gerne før) til praktikantjob@gknordic.com. Mærk ansøgningen ’GK Praktikant, strategisk kommunikation’.
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 28. april

Info

Virksomhed
Geelmuyden Kiese
Stillingsbetegnelse
Praktikant til strategisk kommunikation
Kontakt
Benjamin Hjorth
benjamin.hjorth@gknordic.com
Telefon:
Website
Indrykningsdato
12-04-2017
Ansøgningsfrist
28-04-2017
Adresse
Geelmuyden Kiese
Jorcks Passage 1 A, 3. sal
1162 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kom til K-dag om Facebook

Lær Facebooks vigtigste og nyeste funktioner

29. august

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.