Praktikant til PR og strategisk kommunikation

Geelmuyden Kiese
Geelmuyden Kiese
Geelmuyden Kiese søger praktikant til PR og strategisk kommunikation
Som praktikant hos Geelmuyden Kiese skal du ikke forvente at bruge tid på kaffebrygning og referatskrivning. I stedet kan du forvente at blive en vigtig del af vores teams, hvor du vil bidrage aktivt til at løse en bred vifte af kommunikationsopgaver for branchens mest udfordrende kunder.

Geelmuyden Kiese er (udover svært at udtale) Nordens største partnerejede kommunikationsbureau. Vi arbejder med alt fra public affairs og issues management til klassisk PR, digital kommunikation og reklame. Og så er et af vores vigtigste mål at være det sted i branchen, hvor praktikanter lærer mest om kommunikation. Men hvad betyder det egentlig for dig?

 

Det betyder at du:

 • Skal prøve at skrive, analysere, tænke dig om, trække i tråde, samle tråde, planlægge og eksekvere kommunikation for et væld af forskellige kunder.
 • Lærer hvad det vil sige at flytte magt med kommunikation.
 • Får tilknyttet en mentor, der har ansvar for at følge og bistå din udvikling.
 • Får kolleger (som taler sjovt) i hele Norden.
 • Får en større forståelse for hvad du gerne vil, hvad der motiverer dig og hvilken kommunikationshylde du skal havne på

 

Til forårssemestret 2019 søger vi en praktikant til PR og strategisk kommunikation. Er du mere til digital kommunikation og branding, søger vi også en praktikant til det område – læs mere om det her.

 

Det skal du arbejde med
Som praktikant hos Geelmuyden Kiese skal du ikke forvente at bruge tid på kaffebrygning og referatskrivning. I stedet kan du forvente at blive en vigtig del af vores teams, hvor du vil bidrage aktivt til at løse en bred vifte af kommunikationsopgaver for branchens mest udfordrende kunder.

 

Her kommer du blandt andet til at prøve kræfter med analyse, mediehåndtering, kampagner, udarbejdelse af pressemateriale, sociale medier og alt muligt andet.

 

Under paraplyen ’PR’ vil du blive udfordret på dine skrivefærdigheder og evner til at vinkle fænomener, tendenser og tal til fængende historier, som flytter meninger og magt for vores kunder. Du vil også komme til at smage på corporate communication, issues management og på arbejdet med at opbygge, fastholde eller forsvare legitimitet og omdømme for vores kunder. Du vil få indblik i strategiske kommunikationsopgaver, ligesom du vil få grundig oplæring og praktisk erfaring med vores metode.

 

Vi forventer at du:

 • ser dig selv som et lysende kommunikationstalent, som vil bruge et halvt år på at blive endnu bedre
 • er dygtig til at skrive og har forståelse for journalistisk formidling (hvad end den kommer fra et dagblad, et kulørt ugeblad eller en radiostation)
 • deler vores værdier (bare rolig, du kan læse op på dem lige her)
 • deler vores interesse i samfundet omkring os – så har vi også mere at tale om
 • ikke bliver skræmt af nordmænd og svenskere, der taler sjovt
 • ikke er bleg for at blive lidt længere, når tingene spidser til. Vi lover til gengæld, at du ikke bliver ensom på kontoret. Vi løfter i flok uagtet titel og anciennitet
 • er i gang med en videregående uddannelse
 • har erfaring fra relevant studiejob og/eller frivilligt arbejde

 

Sådan ser vi på praktikantforløbet
Vi garanterer, at det er udfordrende at være praktikant hos Geelmuyden Kiese. Men vi garanterer også masser af læring i samarbejde med søde, kloge, sjove og krævende kolleger, som er dedikerede til at sikre, at du får en stejl læringskurve og brugbar erfaring med herfra.

 

Vi ser vores praktikanter som en værdifuld investering og det er ikke sjældent, at vores praktikanter fortsætter i en stilling som studentermedhjælper efter endt praktikforløb. Mange af vores nuværende konsulenter startede deres tid i Geelmuyden Kiese som praktikant.

 

Praktisk information
Arbejdstiden vil være 37 timer ugentligt. Praktikpladsen er lønnet.

 

Vi forventer, at du kan starte praktikopholdet mandag den 4. februar 2019 og slutte dit forløb den 28. juni 2019 – med mulighed for forlængelse.

 

Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information, så kontakt:
Mikkel Lotzfeldt, Talentchef på mikkel.lotzfeldt@gknordic.com.

 

Vi læser ansøgninger og indkalder til samtaler løbende, men skal høre fra dig senest den 19. oktober 2019. Send en mail med en ansøgning og dit CV til praktikantjob@gknordic.com. Mærk ansøgningen ’GK Praktikant, PR og strategisk kommunikation’.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 19. oktober

Frist: 19. oktober

Info

Virksomhed
Geelmuyden Kiese
Stillingsbetegnelse
Praktikant til PR og strategisk kommunikation
Kontakt
Website
Indrykningsdato
26-09-2018
Ansøgningsfrist
19. oktober
Adresse
Geelmuyden Kiese
Jorcks Passage 1A, 3. sal
1162 København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kursus

SoMe bootcamp

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.