Studerende

FSR – danske revisorer
FSR – danske revisorer
Studerende med interesse for magasinproduktion
FSR – danske revisorer søger en dygtig og selvstændig studerende, der 15-20 timer om ugen kan stå for tilrettelæggelse og produktion af foreningens medlemsblad SIGNATUR. Tidsbegrænset stilling.
Arbejdsopgaver
Din væsentligste opgave er, i samarbejde med tilknyttet redaktion, freelancejournalister, layouter og trykkeri, at planlægge, redigere og udgive SIGNATUR, der udkommer fire gange årligt. Samtidig skal du bidrage til at sikre, at magasinet får en digital tilstedeværelse på vores hjemmeside fsr.dk og på sociale medier. Derudover skal du løbende løse øvrige ad hoc-opgaver, såsom at udforme nyheder til hjemmesiden, til foreningens SMV-portal (SMVportalen.dk) og deltagelse i centerets andre aktiviteter. Du vil blive en del af Erhvervspolitisk Center, der blandt andet varetager den eksterne kommunikation til medlemmer og interessenter.

Stillingen kræver:
  • At du er selvstændig og kan overholde deadlines
  • At du kan arbejde struktureret og under tidspres
  • At du kan skrive klart, forståeligt og korrekt dansk – herunder læse korrektur
  • At du har lyst til at arbejde i en interesseorganisation
  • At du har gå på mod og humoristisk sans
 
Det er en stor fordel, hvis du har journalistisk tæft og erfaring med produktion af artikler og nyheder. Vi kræver ikke, at du på forhånd har kendskab til revisorfaget, men du skal have lyst og vilje til hurtigt at få et overblik over foreningens arbejdsområder.
 
Vi tilbyder
Foreningens medlemsskare dækker bredt fra revisorstuderende til registrerede og statsautoriserede revisorer. I FSR – danske revisorer bliver du derfor en del af et spændende og udfordrende miljø, hvor en række medieplatforme skal finde fælles fodslag. Samtidig får du gode muligheder for at øve og udvikle dine kommunikationsfærdigheder både digitalt og på tryk. Stillingen rækker frem til 1. februar 2019.
 
Ansøgningsfrist
Send os en mail med en kortfattet ansøgning sammen med dit cv til kommunikationschef Jan Wie, jwi@fsr.dk. Vi skal have ansøgningen i hænde senest den 31. juli 2018, klokken 12.00. Vi holder samtaler umiddelbart derefter. Hvis du har spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte Jan Wie på telefon 4193 3128.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 31. juli kl. 12.00

Frist: 31. juli kl. 12.00

Info

Virksomhed
FSR – danske revisorer
Stillingsbetegnelse
Studerende
Kontakt
Jan Wie
jwi@fsr.dk
Telefon: 4193 3128
Website
Indrykningsdato
11-07-2018
Ansøgningsfrist
31. juli kl. 12.00
Adresse
FSR – danske revisorer
Kronprinsessegade 8
1306 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Tag med til K-dag

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.