AC-medarbejder

Folketingets Administration
Folketingets Administration
AC-medarbejder til Ledelsessekretariatet i Folketingets Administration
Er du dygtig til intern kommunikation, har en sikker pen og faglig gennemslagskraft? Så er du måske den nye AC-medarbejder i Folketingets Ledelsessekretariat.
Vi tilbyder en stilling i et unikt politisk miljø med gode muligheder for at bringe dine faglige og personlige kompetencer i spil. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke det vigtigste, men det er derimod vigtigt, at du trives med en bred vifte af opgaver, som stiller krav til overblik, faglig dygtighed, hurtighed og ihærdighed.
 
Dine primære arbejdsopgaver
Du vil bl.a. få til opgave at:
  • arbejde med Folketingets Administrations interne kommunikation - herunder ledelseskommunikation,
  • forberede direktionsmøder og følge op på direktionens møder og beslutninger,
  • bistå Folketingets direktør med sagsbehandling,
  • indgå i et udviklingsprojekt om nyt intranet i Folketinget, som efter planen er færdig til februar 2019,
  • være koordinerende redaktør og en drivende kraft i samarbejdet med lokalredaktører i organisationen, når intranettet er færdigt.
 
Udover disse opgaver indgår du i Ledelsessekretariatets øvrige opgaver, herunder betjening af Folketingets formand, håndtering af pressehenvendelser og bistand med taleskrivning.
 
Din arbejdsplads
Ledelsessekretariatet består af 10 kompetente og engagerede kolleger, som betjener og rådgiver Folketingets øverste politiske og administrative ledelse. Ledelsessekretariatet er et stærkt team med en udfordrende og intens hverdag, hvor vi lægger vægt på faglighed, ansvar, videndeling, service og godt humør.
 
Din profil
Du motiveres af, at der er store forventninger til dit arbejde, og du kan inspirere os med nye måder at gøre tingene på. Vi forventer, at du har minimum 5 års erhvervserfaring efter endt uddannelse, gerne fra en politisk organisation. Du er endvidere vant til at arbejde strategisk, er en kompetent og konstruktiv rådgiver, har en sikker pen og sans for alle former for kommunikation. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med projektledelse.
 
Som person kan du arbejde selvstændigt, er udadvendt og dynamisk og har lyst til at tage et stort ansvar. Du er samtidig en holdspiller, som har forståelse for, at resultaterne nås sammen med dine kolleger i hele organisationen. Din facon er engageret, og du trives med mange forskellige opgaver i et højt tempo.
 
Løn og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat efter overenskomsten mellem Folketingets direktør og AC. Stillingen er på fuld tid, og vi håber, at du kan tiltræde stillingen den 1. oktober 2018.
 
På grund af Folketingets arbejdsrytme må du være fleksibel og indstillet på varierende arbejdstider, herunder aftenarbejde og at indgå i at passe pressetelefon i weekender og ferieperioder.

Information og ansøgning
Du kan få flere oplysninger om stillingen ved at kontakte sekretariatschef Torben Mikkelsen, tlf. 33 37 30 07.
 
Der kan blive tale om forskellige former for tests i forbindelse med ansættelsesforløbet.
 
Send din ansøgning via Folketingets hjemmeside: www.ft.dk.

Ansøgningsfrist: tirsdag den 7. august 2018 kl. 12:00.
 
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 33 og 34.
 
”Vi arbejder for det danske folkestyre” er formålet for Folketingets Administration. Vi er 423 ansatte i Folketingets Administration som sammen arbejder for at skabe gode rammer for medlemmerne af Folketinget, og som samtidig arbejder for at omverdenen kan følge med i Folketingets politiske arbejde. I vores tilgang til arbejdet er vi medlemsorienterede, selvledende og helhedstænkende.

Folketingets Administration ønsker at fremme ligestilling uanset køn, alder, etnisk baggrund, seksuel orientering, religiøs overbevisning eller handicap.
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 7. august kl. 12.00

Frist: 7. august kl. 12.00

Info

Virksomhed
Folketingets Administration
Stillingsbetegnelse
AC-medarbejder
Kontakt
Torben Mikkelsen
Telefon: 33 37 30 07
Website
Indrykningsdato
28-06-2018
Ansøgningsfrist
7. august kl. 12.00
Adresse
Folketingets Administration
Christiansborg
1240 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Tag med til K-dag

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.