Kommunikationsdirektør

Finans Danmark
Finans Danmark
Kommunikationsdirektør hos Finans Danmark
Kender du det afgørende øjeblik, hvor det går op for dig, at du skal prøve noget nyt – og måske sidde på den anden side af bordet. Det øjeblik er nu!

Vi søger en ny kommunikationsdirektør, der kan stå i spidsen for Finans Danmarks samlede kommunikation for en væsentlig og dagsordensættende sektor, der ofte tiltrækker sig en del opmærksomhed.

 

Jobbet
Som direktør har du en klar vision for, hvor Finans Danmark kommunikativt skal bevæge sig hen. Du ser kommunikations-flowet i et større perspektiv. Det gør dig i stand til at dirigere effektivt og med fast hånd i den samlede kommunikation på alle platforme. Du har også instinktivt en ide om, hvornår Finans Danmark, som den finansielle sektors interesseorganisation, skal være proaktive, og hvornår vi skal reagere på historier.

 

Dit brede netværk og store berøringsflade gør, at du konstant har fingeren på pulsen og kan guide dit team såvel som rådgive topledelsen i både dagsaktuelle, men også de mere langsigtede strategiske overvejelser. Du har god kontakt med vores medlemmer og kan lide at være i tæt kontakt med mange stakeholders.

 

Kommunikationsteamet udvikler under din ledelse, men også med din aktive involvering, indhold i tæt sparring med vores 5 faglige afdelinger. Du har derfor fin forståelse, interesse – og naturligvis ansvaret for - hele værdikæden. Lige fra strategiske overvejelser, digital tilstedeværelse, udvikling af hjemmeside, SoMe, nyhedsflow, grafik, foto til illustrationer, tekst, film osv. Du ved, at det hele spiller sammen og du ved, hvordan man lykkes i krydsfeltet mellem faglighed og let forståelig kommunikation, så der ikke opstår fejl.

 

Du er god til selv at tænke kreativt og sætte strøm til ideerne. Samtidigt forstår du det politiske landskab så du sammen med husets PA-team, her og i Bruxelles, har en hånd på kommunikationen til alle vores stakeholderes.

 

Din profil
Vi forestiller os, at du har en tung kommunikations-og/eller journalistisk baggrund med ledelseserfaring samt gerne indsigt i finansstof og økonomi. Du har et stærkt drive og trives i en rolle, hvor du forventes at rådgive og turde konstruktivt udfordre ledelsen. ’Det vi plejer’ virkede måske i går – men ikke nødvendigvis i dag.

 

Vi kan tilbyde et spændende job, hvor ingen dage ligner hinanden og hvor tempo og dynamik er et grundvilkår. Du får en plads i et stærkt og humørfyldt ledelsesteam, som ønsker at gøre en forskel og ikke mindst får du et team på fire dygtige og engagerede kommunikationsfolk, der excellerer i at komme ud over stepperne.

 

Kontakt og ansøgning 
Har du spørgsmål vedrørende stillingen er du velkommen til at kontakte Administrerende direktør Ulrik Nødgaard på 30 16 12 00 eller uln@fida.dk

Vi indkalder til samtaler løbende, så send gerne din ansøgning og CV allerede i dag - og senest den 24. september. 

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Læs mere om Finans Danmark på www.finansdanmark.dk 

Finans Danmark er den samlende interesseorganisation for banker, realkreditinstitutter, investeringsfonde og kapitalforvaltere i Danmark. Vi arbejder for – og er del af – et samfund rigere på muligheder. Læs mere her www.finansdanmark.dk/strategi.


Vi lægger stor vægt på, at vores medarbejdere trives, udvikles og udfordres. Vi kan derfor uden at blinke love engagerede og gode kolleger i et godt fagligt og socialt miljø, hvor alle løfter spændende og udfordrende opgaver, der spiller en afgørende rolle for den finansielle sektor

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 24. september

Frist: 24. september

Info

Virksomhed
Finans Danmark
Stillingsbetegnelse
Kommunikationsdirektør
Kontakt
Ulrik Nødgaard
uln@fida.dk
Telefon: 30 16 12 00
Website
Indrykningsdato
11-09-2018
Ansøgningsfrist
24. september
Adresse
Finans Danmark
Amaliegade 7
1256 København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.