Kommunikations- og pressemedarbejder

Finans Danmark
Finans Danmark
Kommunikations- og pressemedarbejder med lyst til finans og samfund
Finans Danmark søger en ny kollega til kommunikationsafdelingen.

Dine opgaver bliver sammen med resten af kommunikationsafdelingen - og i tæt samarbejde med PA-teamet- at hjælpe Finans Danmark med at kommunikere på alle vores platforme. Det indebærer produktion af alt lige fra opdateringer på sociale medier, nyheder, pressemeddelelser, notater, analyser, rapporter til grafiker og videoer. Endvidere skal du også kunne hjælpe vores talspersoner med at håndtere henvendelser fra en lang række af sektorens stakeholders - hvad enten det er journalister, myndigheder, medier eller omverden i øvrigt både fra ind- og udland. EU og Europa-politik fylder også en del i den finansielle sektor.

Vi tør godt love en spændende hverdag - som for det meste er præget af højaktuelle sager, mediemæssigt såvel som politisk. Vi tør også godt love alsidige kommunikationsopgaver i tæt samspil med gode og fagligt tunge kolleger internt i Finans Danmark, såvel som hos vores medlemmer i den danske finansielle sektor. Du vil få god mulighed for at dygtiggøre dig inden for krydsfeltet mellem kommunikation, erhvervsliv, politik og samfund.

Arbejdsdagen kan til tider blive travl, men vi løfter i flok og værdsætter samarbejde og ping-pong, som en vigtig del af hverdagen. Du bliver del af et team, der værdsætter og prioriterer godt humør, høj faglighed, et stærkt netværk og socialt samvær.


Din profil
Din uddannelsesmæssige baggrund kan være journalist, cand.comm eller noget helt tredje, så længe interessen for krydsfeltet mellem samfundsforhold, finans- og erhvervsliv, medier og kommunikation driver dig. Du følger godt med i nyhedsstrømmen, og du ønsker at gøre en forskel med din kommunikation således, at svære emner bliver gjort mere tilgængelige for en bredere skare. Det betyder naturligvis, at du kan skrive tekster, som andre gider læse og kan formatere komplekse tekster til kortere budskaber.


Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål vedrørende stillingen er du velkommen til at kontakte Kommunikationsdirektør Nina Munch Perrin på 30161006 eller nmp@fida.dk.

Ansøgningsfristen er den 25. juni 2018. Vi indkalder til samtaler løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs mere om Finans Danmark på www.finansdanmark.dk

Finans Danmark er den samlende interesseorganisation for banker, realkreditinstitutter, investeringsfonde og kapitalforvaltere i Danmark. Vi arbejder for – og er del af – et samfund rigere på muligheder. Læs mere her.

Vi lægger stor vægt på, at vores medarbejdere trives, udvikles og udfordres. Vi kan derfor uden at blinke love engagerede og gode kolleger i et godt fagligt og socialt miljø, hvor alle løfter spændende og udfordrende opgaver, der spiller en afgørende rolle for den finansielle sektor.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 25. juni

Info

Virksomhed
Finans Danmark
Stillingsbetegnelse
Kommunikations- og pressemedarbejder
Kontakt
Nina Munch Pedrrin
nmp@fida.dk
Telefon: 30161006
Website
Indrykningsdato
06-06-2018
Ansøgningsfrist
25. juni
Adresse
Finans Danmark
Amaliegade 7
1256 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Få alt, hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.