Konsulent

EHRENBERG Kommunikation
EHRENBERG Kommunikation
Public Affairs Konsulent
Har du politisk tæft, politisk netværk og forstår hvordan politik bliver til virkelighed? EHRENBERG Kommunikation tilbyder en spændende stilling i et hurtigt voksende Kommunikations og Public Affairs bureau.
EHRENBERG kommunikation specialiserer sig inden for transport, turisme og livstil. Vi er et bureau som har hjemme i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland og leverer politiske og kommunikative løsninger på alle markeder. Vores ekspertise, netværk og indflydelse i alle lande stiller krav til, at du kan sammentænke politiske løsninger på tværs af grænser.
 
Din profil:
 • Du har solid erfaring og viden inden for transport og/eller turismepolitik.
 • Har erfaring fra bureau og gerne fra Christiansborg, ministerium eller politisk organisation.
 • Kan monitorere og analysere politiske dagsordener og har forståelse for timing.
 • Du kan levere politiske og kommunikationsmæssige løsninger til vores kunder på alle organisatoriske niveauer og har forståelse for de elementer, der har indflydelse på kundernes beslutningsprocesser.
 • Du arbejder selvstændigt og tager egne initiativer, men er samtidig en holdspiller, som trives i et fællesskab, hvor vi gør hinanden bedre.
 • Du kan omsætte forretningsmæssige eller organisationsmæssige udfordringer til konkrete politiske og kommunikative løsninger.
 • Du brænder for at hjælpe virksomheder og organisationer med at få sat deres sag på dagsordenen  og ved, at kommunikation kun giver mening, hvis den understøtter kundernes mål.
 
Vi tilbyder:
 • En afvekslende stilling med selvstændigt ansvar og en høj grad af frihed i et veletableret og ambitiøst PA og PR bureau.
 • Ansvar for at gennemføre projekter samt udvikle og drive Public Affairs for nogle af de mest interessante virksomheder inden for transport, turisme og livsstil.
 • Mulighed for at arbejde strategisk med konceptudvikling og operativt med eksekvering af politiske- og kommunikationsløsninger.
 • En travl hverdag, hvor du skal løse mange afvekslende opgaver - selvstændigt og i samarbejde med dygtige kollegaer.
 
Din arbejdsplads bliver vores skandinaviske hovedkontor på solsiden i Nyhavn. Dit arbejdsområde vil være Danmark med dansk som hovedsprog. Da mange af vores kunder arbejder på tværs af markeder, er det en nødvendighed, at du behersker engelsk på et højt niveau samt eventuelt tysk eller svensk.
 
Hvis du mener, at vi er et godt match, så send en motiveret ansøgning med CV til career@ehrenberg-kommunikation.com mærket ”Public Affairs konsulent DK” senest den 8 september 2017.
 
Vi ser gerne, at du kan starte hurtigst muligt. Stillingen refererer til Head of PA Denmark, og ansættelsen sker i EHRENBERG Kommunikation ApS. Ved spørgsmål angående stillingen kan du kontakte Peter James Stark på +45 61 22 38 42
 
Om os
EHRENBERG Kommunikation er et internationalt bureau med egne kontorer i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland samt partnerbureauer i en række lande. Vi er specialiserede i full-service PR, kommunikation og public affairs inden for turisme, transport og livsstil.
 
Det tætte og åbne samarbejde med vores kunder er fundamentet for alt, hvad vi gør. Et samarbejde drevet af ønsket om at udvikle og levere toneangivende resultater. Vi arbejder med en række nationale og internationale kunder - store som små – og er overbeviste om, at den mest effektive kommunikation spirer og vokser ved inspireret dialog.
 
Læs mere om os på www.ehrenberg-kommunikation.dk.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 8. september

Frist: 8. september

Info

Virksomhed
EHRENBERG Kommunikation
Stillingsbetegnelse
Konsulent
Kontakt
Peter James Stark
Telefon: 61223842
Website
Indrykningsdato
11-08-2017
Ansøgningsfrist
8. september
Adresse
EHRENBERG Kommunikation
Nyhavn 43, 1. sal
1051 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kursus

Få mere ud af Facebook

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Kom til K-dag

Brug Snapchat strategisk og engager dine brugere

7. september

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.