Kommunikationskonsulent

EGN Danmark
EGN Danmark
Kommunikationskonsulent med flair for content
Brænder du for at vinkle og skrive engagerende indhold til forskellige målgrupper? Mestrer du både det taktiske budskab, den kreative storytelling og den journalistiske perspektivering? Motiveres du af at arbejde strategisk og operationelt på tværs af kanaler? Så er du måske vores nye kollega i EGN Danmark (tidl. Netværk Danmark).
Vi søger en skarp kommunikationskonsulent med flair for content, der kan styrke EGN Danmarks synlighed overfor og engagementet med vores målgrupper på tværs af interne og eksterne kanaler.
 
Du kommer til at spille en vigtig rolle i en alsidig hverdag, som både kan rumme kreative kampagneideer, pressemeddelelser og brochuretekster til journalistiske artikler, videoproduktion og eventplanlægning. Du kommer nok også til at lave en PowerPoint-præsentation i ny og næ.
 
Du bliver en del af vores markedsføring og kommunikations-team, hvor du får projektledelsesansvar for vores kommunikation på det danske marked med henblik på at skabe større awareness om vores professionelle netværk for ledere og specialister, generere leads til salgsorganisationen og engagere vores målgrupper i og omkring vores produkt.
 
I det daglige vil du arbejde tæt sammen med den danske ledergruppe, Salg, Medlemsservice og ikke mindst vores netværksledere, som faciliterer vores mere end 450 netværksgrupper i Danmark.
 
Du arbejder ud af vores kontor i København, men må forvente rejseaktivitet til vores hovedkontor i Svendborg 1-2 gange om måneden.
 
Vi tilbyder:
 • En stilling i en danskejet, international vækstvirksomhed med en ambition om at blive en værdiskabende del af erhvervslivet – hver dag.
 • Personlig og faglig udvikling i takt med at organisationen udvikler sig
 • Mulighed for at sætte personligt aftryk på en lang række områder
 • Dygtige og hjælpsomme kolleger.
 
Dine ansvarsområder dækker bl.a.:
 • Planlægning og udførsel af kommunikationsaktiviteter på tværs af owned, earned og paid i samarbejde med det øvrige MarCom-team
 • Udarbejdelse af relevant indhold på skrift – og måske også video til vores forskellige platforme
 • Projektlede medlemsevents
 • Tænke kreative løsninger på toppen af de aktiviteter, vi allerede har sat i søen
 • Ad hoc kommunikations- marketingprojekter, herunder målgruppeanalyser, identificering af relevant indhold, eventplanlægning m.m.
 
Din profil og professionelle erfaring:
Vi kender dig af gode grunde ikke endnu, men vi tror, at du er initiativrig, har en god kommerciel forståelse, solid erfaring med at vinkle og skrive artikler til forskellige målgrupper, har sans for at versionere indhold til fx sociale medier, er en dreven projektleder og har et godt fagligt netværk. 
 
Du tænker naturligt i integrerede kommunikationsløsninger, hvor strategisk kommunikation, journalistisk produktion og markedsføring smelter sammen.
 
Og så kan du bevare overblikket i en travl hverdag med mange projekter og samarbejdspartnere – uden at miste blikket for detaljen og kvaliteten af det, du leverer.
 
Desuden har du:
 • En videregående kommunikationsuddannelse, fx journalist, cand.comm. eller cand.mag.
 • Minimum fem års erhvervserfaring fra en medlemsvirksomhed eller kommunikationsbureau, hvor du har haft en koordinerende og udførende rolle
 • Dokumenteret erfaring med PR, journalistisk tekstproduktion og øvrig indholdsproduktion til både print og digitale kanaler
 • Et fejlfrit mundtligt og skriftligt dansk
 • Passion for at skabe en forskel gennem engagerende kommunikation.
 
Send din ansøgning allerede i dag – vi mangler dig
Ansøgningsfrist er den 21. december kl. 12.00.  Vi afholder løbende samtaler, så send din ansøgning, CV og relevante referencer allerede i dag til mah@egn.com. Vedhæft eller link til eksempler på dit arbejde.
 
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Marie Honoré på tlf.: 23 24 69 66.
 
Du kan læse mere om EGN Danmark på www.egn.dk.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 21. december kl. 12.00

Frist: 21. december kl. 12.00

Info

Virksomhed
EGN Danmark
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Kontakt
Marie Honoré
Telefon: 23246966
Website
Indrykningsdato
06-12-2017
Ansøgningsfrist
21. december kl. 12.00
Adresse
EGN Danmark
Lyngbyvej 2
2100 København Ø

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kom til K-dag om Facebook

Lær, hvordan du får mere ud af din indsats på Facebook

8. februar

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.