Social media and video manager

Egmont
Egmont
Social media and video manager
Kan du løfte Egmonts sociale medier, og er du en dygtig video-journalist?
Egmonts Corporate Communications søger en digital indfødt journalist til at udvikle Egmonts sociale medier, skabe levende digitale fortællinger og producere masser af video-content til eksternt og internt brug.
 
Du får ansvaret for Egmonts corporate sociale medier - Facebook, Instagram, Twitter og LinkedIn – og kan også lave indhold til vores intranet, Facebooks Workplace, som forener Egmonts godt 6.600 ansatte i 30 lande. Du skal selv producere fængende og engagerende opslag på skrift og video, som viser bredden i Egmonts forretning, og arbejde strategisk med at synliggøre Danmarks største mediekoncern. Du er også en udpræget netværker, der kan samarbejde med Egmonts mange kommercielle sociale medie-aktiviteter.
 
Derudover får du ansvaret for at lave videomateriale, hvor du selv laver story-lines, optager og redigerer videoindslag, og gør dem indbydende ved hjælp af lys, lyd, grafik og flow. Du mestrer både den hurtige Instagram story optaget på mobilen og den større videoproduktion med professionelt udtryk.
 
Du har også erfaring med – eller interesse for – pressearbejde og får bl.a. mulighed for at udføre opgaver for Egmont Publishings mange magasiner og Nordisk Film med presse- og kommunikationsopgaver på skrift og video.
 
Vi tilbyder: 
Du kommer til at beskæftige dig med nogle af de mest spændende områder inden for medier, film og digital udvikling. Egmont omfatter bl.a. Nordisk Film, TV 2 i Norge, godt 700 magasiner, Lindhardt og Ringhof og vækstområder inden for gaming og e-commerce.
 
Du vil blive en del af et stærkt kommunikationsteam, som understøtter Egmonts strategi; at lave det bedste indhold, være stærk på teknologi og digital forretning samt Egmonts kommunikationsstrategi med mål om at skabe mere synlighed og øget kendskab til Egmont.
 
Vi laver presse- og kommunikationsarbejde på koncernplan og for de forskellige forretningsområder som f.eks. Egmont Publishing og Nordisk Film. Corporate Communications er ansvarlig for intern og ekstern kommunikation og arbejder bl.a. med proaktiv presse, public affairs, issues management, leadership communication, branding, web, intranet og sociale medier samt arrangerer events, konferencer og Folkemøde på Bornholm.
 
Vi har et attraktivt og fleksibelt arbejdsmiljø med gode udviklingsmuligheder, kort afstand fra idé til handling og med plads til balancen mellem arbejde og privatliv.
 
Kvalifikationer:
- En journalistisk eller kommunikationsmæssig baggrund
- Dokumenteret erfaring med at udvikle og lave indhold til sociale medier
- Knivskarp til at producere video, lave grafikker og omfavne nye digitale muligheder
-  God til at bruge data og statistik til at dokumentere og målrette dine indsatser 
- God til at lede og styre egne processer og holde snor i mange sideløbende projekter
- Erfaring med pressearbejde og dokumenterede indsatser
- God netværker og udpræget teamplayer, der formår at få ting fra hånden i hurtigt tempo
- Strategisk tænkende og interesse for medieudvikling
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Vice President, Line Aarsland på tlf. 24407471 eller mail: laa@egmont.com. Du kan ikke sende din ansøgning direkte på mail, men skal benytte linket her på siden for at komme i betragtning til jobbet.
 
Ansøgninger vil løbende blive vurderet. Endelig ansøgningsfrist onsdag den 22. august 2018.
 
EGMONT
Egmont er Danmarks største mediekoncern med aktiviteter i 30 lande og 6.600 medarbejdere. Vi står for stærkt medieindhold og digital innovation. Vi ejer bl.a. Nordisk Film, TV 2 i Norge, Lindhardt og Ringhof og Egmont Publishing, der udgiver mere end 700 magasiner. Egmont er en fond, som omsætter for 11,6 mia. kr. og støtter børn og unge samt filmtalenter med knap 100 mio. kr. om året. We bring stories to life.
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 22. august

Frist: 22. august

Info

Virksomhed
Egmont
Stillingsbetegnelse
Social media and video manager
Kontakt
Line Aarsland
laa@egmont.com
Telefon: 24407471
Website
Indrykningsdato
08-08-2018
Ansøgningsfrist
22. august
Adresse
Egmont
Vognmagergade 11
1148 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.