Kommunikationskonsulent

e-mærket
e-mærket
e-mærket søger kommunikationskonsulent
Vil du være med til at gøre dansk e-handel til en endnu mere tryg oplevelse – for alle? Kan du trylle med ordene, så halvkedelige juraemner bliver forvandlet til vedkommende historier i Politiken eller som blogs og nyhedsbreve til webshopejere?
Har du talent for at bruge data (og ikke kun maven) til at understøtte dit kommunikationsarbejde? Og har du erfaring med at navigere i komplekse interessentlandskaber? Hvis ja, så læs videre.
 
E-handelsbranchen buldrer derudaf, og det skaber nye muligheder og udfordringer for et stærkt brand som e-mærket. Vi befinder os i den mest spændende og mest omfattende forandringsproces i mærkets historie, og nu, hvor vores trofaste ordsnedker gennem syv år har søgt nye udfordringer, har vi brug for din hjælp til at komme videre.
 
Hvem er du?
Du er en passioneret kommunikationsperson med smag for alt, hvad der dufter af kommunikation. Du har opnået flotte resultater selvom du måske ikke har været professionel kommunikatør i vildt mange år. Om du er journalist eller har læst tunge bøger på uni, er ikke det afgørende. Til gengæld forventer vi, at du er dygtigere end alle os på kontoret tilsammen til at skrive, og at du har mod nok til at dræbe dine darlings, hvis data fortæller, at de ikke konverterer.
 
e-mærket er sat i verden på baggrund af et politisk, forbrugerbeskyttende initiativ betalt af erhvervslivet (læs: de e-mærkede medlemsbutikker). I den ene ende af bestyrelsesbordet sidder dansk erhvervslivs store interesseorganisationer, og i den anden ende Forbrugerrådet Tænk. Det efterspørger veludviklede kompetencer og forståelse for, hvordan man bedriver noget offensivt kommunikationsarbejde, alle parter kan være tilfredse med, uden at det bliver fuldstændig tandløst.
 
Om du foretager samtlige af dine indkøb med mus og tastatur, er ikke ligeså vigtigt for os, som at du har hjertet på rette sted. Vi tager det dog som en selvfølge, at du har interesse for e-handel, og har lyst til at arbejde for vores fælles sag – at bringe køber og sælger tættere sammen gennem tryg og tillidsfuld e-handel.
 
Vi vægter åbenhed og ærlighed højt, og ser en stor forpligtelse til at gå forrest og gøre tingene på en ordentlig måde. Det forventer vi selvsagt også, du gør.
 
Hvad kommer du til at lave?
Vi er en lille afdeling, hvor vi ikke kan holde os for fine til noget som helst. Det ene øjeblik er vi på optagelse med DR’s Kontant, når de sætter fokus på den stigende it- kriminalitet. Det andet øjeblik svarer vi en ophidset forbruger på vores Facebook- side.
 
Udover at du bliver trænet i hele kommunikationspaletten (presse, nyhedsbreve, SOME, PR, strategi, marketing automation, webtekster, kampagner mm.), betyder det også, at der ikke er andre end dig og mig til at tage æren for de store resultater, vi helt sikkert får skabt sammen. Når det er sagt, er vi intet uden støtte fra resten af organisationen.
 
Hvad tilbyder vi?
Et udfordrende job i en lille, flad og unik organisation med et stærkt sammenhold.
 
Vi har frokostordning og betalt frokostpause, hvor vi spiser sammen. Vi fejrer vores succeser og har plads til sjov og ballade i hverdagen. Vi har hold i DHL stafetten og en veldrevet personaleforening, hvor vi senest har tilberedt vores egen mad i et Michelin-køkken, og rapellet fra en 40 meter høj bygning. Vi er ikke lønførende – til gengæld har vi en god sygeforsikring og er i det hele taget en (familie-)venlig arbejdsplads med stor fleksibilitet og 6. ferieuge. 
 
Arbejdstid
37 timer/uge inkl. frokostpause
 
Ansøgningsfrist
13. august 2017
 
Ansøgning og CV
Sendes sammen med en eller flere tidligere tekstproduktioner/resultater fra din hånd
til tm@emaerket.dk, skriv i emnefeltet: Kommunikationskonsulent.
 
Proces
Samtaler og tests forventes gennemført i uge 34 og 35.
 
Ansættelsesstart 1. september 2017
 
Arbejdssted Generatorvej 8D, st. tv. 2860 Søborg
 
Yderligere information
Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte kommunikationschef Toke Mølgaard på tm@emaerket.dk eller tlf. 51949303. 
 
Om e-mærket
e-mærket er hele Danmarks garanti for sikker og gennemsigtig e-handel. Vi certificerer de gode webshops og kæmper for at løfte niveauet og få alle med. Hver dag bringer vi køber og sælger tættere sammen og forenkler, forsikrer og forbedrer den danske e- handel. For virksomhederne betyder det et boost til både butik og bundlinje. For forbrugerne betyder det en let og lige vej til bedre online shopping.
 
e-mærket er en nonprofit- organisation grundlagt i år 2000. Vi samler butikker og forbrugere om at styrke dansk e- handel til fordel for os alle.
 
e-mærket repræsenterer en bred stifterkreds – fra Forbrugerrådet Tænk til Dansk Erhverv og DI.
 
Vores medlemmer tæller over 2.300 danske medlems- virksomheder, der driver e- handel inden for forskellige brancher. Fra biler til boligudstyr og fra dagligvarer til designertøj.
Læs mere www.emaerket.dk.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 13. august

Frist: 13. august

Info

Virksomhed
e-mærket
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Kontakt
Toke Mølgaard
tm@emaerket.dk
Telefon: 51949303
Website
Indrykningsdato
07-07-2017
Ansøgningsfrist
13-08-2017
Adresse
e-mærket
Generatorvej 8D, st. tv.
2860 Søborg

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig i juli og få 10% rabat

Tag med til K-dag eller bliv en del af et fagligt K-netværk

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.