Håndboldredaktør

DR
DR
Håndboldredaktør til DR Sporten
DR Sporten leder efter en stærk håndboldredaktør, der kan udvikle vores Champions League dækning og være en integreret del af vores dækning af de store slutrunder.
Din opgave bliver at skabe Danmarks stærkeste håndboldprodukt. Og du kommer til at skulle levere en dækning der er stærk og bred nok til at kunne løfte DR1. Du bliver fyrtårnet på vores håndbolddækning.
 
Du kommer til at stå i spidsen for en lille, men traditionsstærk håndboldredaktion. Og du kommer selv til at gå forrest og i både opliningen og afviklingen af vores Champions League kampe.
 
Vi forventer at du allerede har bevist at du er stærk på tv, og at du i forhold til slutrunder har erfaring med at tænke i big tv. Vi forventer også, at du har flair og forståelse for det digitale, som vi gerne ser få et løft i hverdagen.
 
Stillingen er en kombinationsstilling, hvor man udover ansvaret for håndbolden også indgår i DR Sportens redaktørkorps, og man indgår som Aftenredaktør på vores sportsnyheder.
 
Vi leder helst efter en person der kan starte første august, men vi er villige til at vente for den rette. Da DR Sporten første februar flytter til Aarhus vil stillingen starte med tjenestested i København og så skifte til Aarhus første februar 2018.
 
Har du spørgsmål til stillingen?
Så kan du kontakte; Morten Hauge Clausen, Event og Transmissionschef, på email: hcm@dr.dk, eller på tlf. 2854 4958 eller Søren Vestergaard, Sportschef, på mail: svg@dr.dk, eller på tlf. 2854 9789.
 
Ansøgningsfristen er 3. juli, kl. 14.00.
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 3. juli

Info

Virksomhed
DR
Stillingsbetegnelse
Håndboldredaktør
Kontakt
Morten Hauge Clausen
hcm@dr.dk
Telefon: 2854 4958
Website
Indrykningsdato
15-06-2017
Ansøgningsfrist
03-07-2017
Adresse
DR
Emil Holms Kanal 20
0999 København C

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kom til K-dag om Facebook

Lær Facebooks vigtigste og nyeste funktioner

29. august

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.