Praktikanter

Dong Energy
Dong Energy
Praktikanter til Dong Energy's kommunikationsafdeling
Har du lyst til at arbejde strategisk og kreativt med kommunikation i en af Danmarks største virksomheder, og er du klar til at arbejde med public relations, intern kommunikation og sociale medier? Så er det dig, vi søger!
VIL DU VÆRE EN SKARP STRATEGISK KOMMUNIKATØR?
 
Du er ambitiøs, velformuleret og målrettet. Du har en skarp pen og forstår at formidle komplekse emner i et jordnært sprog. Du har et godt blik for, hvordan kommunikation understøtter virksomheders strategiske udvikling. Og allerede nu er du en dygtig kommunikatør, der med vores træning kan blive en af de bedste.
 
Dit skrivebord vil være i Gentofte i afdelingen Group Communication, som består af 14 kolleger fordelt i to teams: Media Relations og Internal Communication. Du kommer til at arbejde tre måneder i hvert team, så du både får erfaring med intern og ekstern kommunikation. Dine primære opgaver – afhængig af interesse og erfaring – bliver at:
 
  • skrive levende fortællinger fra alle hjørner af virksomheden til vores interne medier
  • lave medieovervågning, pressemeddelelser og være med til placere de gode historier i medierne
  • udarbejde indhold til DONG Energy’s tilstedeværelse på de sociale medier
  • skyde livlige billeder og producere spændende film
  • tage ud af huset og opsøge historier blandt dine 6.200 kolleger.
 
Kommunikation spiller en væsentlig rolle i DONG Energy, som i disse år bl.a. oplever betydelig vækst i udlandet. Som praktikant hos os bliver dine faglige kompetencer udfordret inden for flere grene af kommunikation, og du kommer til at arbejde tæt sammen med og på lige fod med dine kollegaer. Du får indflydelse på dine arbejdsopgaver, og du har mulighed for at undersøge lige præcis de emner i kommunikationsfaget, som du finder interessante. Efter dit praktikophold garanterer vi, at du kan tage en bred opgaveportefølje med videre.
 
Vi søger to praktikanter, og praktikopholdet løber fra august 2017 og seks måneder frem. Arbejdstiden er 37 timer om ugen, og praktikopholdet er ulønnet.
 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, dit CV og dine eksamensudskrifter i elektronisk form her så hurtigt som muligt og senest den 26. marts 2017, da vi løbende indkalder til samtaler.
 
Du er velkommen til at kontakte Claus Henriksen, Senior Communications Advisor, på telefon 99 55 96 85, hvis du vil vide mere om stillingen, eller læs mere om DONG Energy på dongenergy.com
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: Hurtigst muligt

Frist: Hurtigst muligt

Info

Virksomhed
Dong Energy
Stillingsbetegnelse
Praktikanter
Kontakt
Claus Henriksen

Telefon: 99 55 96 85
Website
Indrykningsdato
03-03-2017
Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt
Adresse
Dong Energy
Nesa Allé 1
2820 Gentofte

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kursus

SoMe bootcamp

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

KOM17

Vær med, når hele branchen samles til årets k-konference

4. maj

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.