Områdechef

DMJX
DMJX
Områdechef for Kommunikation og Ledelse på DMJX
Vil du drive og udvikle uddannelser inden for ledelse og kommunikation? Danmarks Medie- og Journalisthøjskole søger en områdechef for Kommunikation og Ledelse, der skal bygge videre på og udvikle højskolens unikke kombination af teori og praksis - i en medie-, nyheds-, reklame- og designverden i hastig forandring.
Vil du drive og udvikle uddannelserne på en uddannelsesinstitution med en unik profil i både kommunikations- og medieverdenen? Vil du være en del af et kreativt studiemiljø med passionerede kolleger, der brænder for at undervise, udvikle fag og skabe synlige resultater? Vil du – selv og gennem andre – uddanne studerende, der gør en forskel i medie- og kommunikationsbranchen? Så er det måske dig, vi søger til stillingen som områdechef for Kommunikation og Ledelse på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX).
 
Du skal være med til at drive den strategiske udvikling og implementering på DMJX, og være med til at sikre, at vi som uddannelsesinstitution er på forkant med den rivende udvikling som medie- og kommunikationsbranchen befinder sig midt i.
 
Som områdechef for Kommunikation og Ledelse får du til opgave at lede 12 medarbejdere på uddannelsen i Medieproduktion og Ledelse og Kommunikationsuddannelsen. Du vil få reference til direktøren for Uddannelse og Viden og indgå i højskolens ledergruppe.
 
Dine primære opgaver vil være:
 • ledelse med fokus på dine medarbejderes trivsel og udvikling
 • at sikre en visionær, sammenhængende og kontinuerlig udvikling af området, herunder indhold, kvalitet og relevans
 • at udarbejde, implementere og eksekvere strategien for dit eget område og herunder det tværgående samarbejde – med udgangspunkt i højskolens overordnede strategi
 • at skabe sammenhængskraft og koordinering på tværs af Medieproduktion og Ledelse og Kommunikationsuddannelsen samt skabe ensartethed i praksis
 • at identificere og udnytte synergier på tværs af højskolens uddannelser og forskningsområder
 
Som områdechef for Kommunikation og Ledelse forventer vi, at du har erfaring med undervisning og ledelse – gerne inden for uddannelsessektoren. Derudover ser vi gerne, at du har erfaring fra kommunikations- og/eller mediebranchen. Der er tale om en lederstilling, der stiller krav til både faglige og personlige kompetencer.
 
Vi forventer derfor, at du:
 • har dokumenteret undervisningserfaring
 • er i stand til og har erfaring med at lede en kompleks og stærk faglig og politisk organisation
 • har fokus på udvikling, medarbejdere, finansiering og resultater
 • har gode kommunikationsevner og kan formidle budskaber på en letforståelig måde
 • gerne har erfaring fra anden professionshøjskole, GTS-institut, privat virksomhed eller lignende
 • er god til at lytte og se muligheder på tværs af organisationen
 • har erfaring fra arbejde i eller med medie- og kommunikationsbranchen.
 • er løsningsorienteret og kan identificere dig med vores værdier
 
Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer om ugen og ønskes besat pr. 1. august 2018.
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst. Aflønningen vil derudover afhænge af dit kompetenceniveau med mulighed for forhandling af individuelle tillæg efter principperne i ”Ny løn”.
 
Det primære ansættelsessted er Emdrup. Der må påregnes en betydelig rejseaktivitet til campus i Aarhus, og du skal være indstillet på at arbejde fra Aarhus et par sammenhængende dage hver 14. dag.
 
Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, eller ønsker du flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte direktør for Uddannelse og Viden, Trine Nielsen, på tlf. 29 74 56 36.
 
Ansøgning
Ansøgning vedlagt relevant dokumentation sendes til stillinger@dmjx.dk mrk. ”Områdechef for Kommunikation og Ledelse” senest fredag den 25. maj 2018 kl. 12. Alle interesserede, uanset personlig baggrund, opfordres til at søge stillingen.
 
Samtaler
Samtaler forventes, i videst muligt omfang, afholdt den 14. juni 2018.
Om Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
 
Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX) uddanner fremtidens talenter inden for bl.a. journalistik, reklame, design, foto, kom­mu­ni­ka­tion og medieledelse - og videreuddanner dem, der allerede arbejder inden for områderne.
DMJX samarbejder med ledende uddannelsesinstitutioner over hele verden samt med virksomheder og organisationer for at sikre uddannelser, der er praksisnære og målrettet en verden i forandring. Desuden huser DMJX flere videnscenterfunktioner og bedriver forskning inden for de områder, der undervises i.
 
DMJX har domicil i både Aarhus og København og har omkring 2000 indskrevne fuldtids­studerende, knap 2.000 deltidsstuderende/kursister hvert år, 165 fuldtidsansatte undervisere og forskere, administrativt personale samt et større antal eksterne undervisere.
 
Læs mere om Danmarks Medie- og Journalisthøjskole på: www.dmjx.dk
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 25. maj kl. 12.00

Frist: 25. maj kl. 12.00

Info

Virksomhed
DMJX
Stillingsbetegnelse
Områdechef
Kontakt
Trine Nielsen
Telefon: 29745636
Website
Indrykningsdato
26-04-2018
Ansøgningsfrist
25. maj kl. 12.00
Adresse
DMJX
Emdrupvej 72
2400 København NV

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Få alt, hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.