Kommunikationschef

Djurslands Bank
Djurslands Bank
Er du vores nye nøgleperson inden for kommunikationsområdet?
Vil du være med til at udvikle banken via udfordrende kommunikationsopgaver? Har du lyst til at være en del af en arbejdsplads, som fik en top 10 placering på listen over Danmarks Bedste Arbejdspladser i 2016?
Djurslands Bank søger en kommunikationschef til en nyoprettet stilling som leder af bankens nye afdeling Kommunikation & Marketing.
 
Underdirektør Jesper Vernegaard udtaler: ”Bankens marketingafdeling har tidligere været en del af vores afdeling for Forretningsudvikling. Vi ønsker nu at samle og løfte bankens eksterne og interne kommunikation i en ny afdeling, så banken kommer til at fremstå med en skarpere og mere differentieret profil i markedet. Det skal være med til at sikre bankens fortsatte udvikling og planer om vækst.”
 
Et udfordrende job
Du bliver ansvarlig for at drive udviklingen af bankens interne og eksterne kommunikation. Du kommer til at udarbejde bankens overordnede kommunikationsstrategi – herunder strategier for bankens tilstedeværelse på de sociale medier og brug af videoer. Ligesom du udvikler, planlægger og koordinerer kommunikationsopgaver.
 
Herudover bliver dine opgaver at…
 • skrive pressemeddelelser og øvrige hands-on kommunikationsopgaver
 • udarbejde nyheder til hjemmeside, intranet og sociale medier
 • udarbejde kommunikationsmateriale ved projekter og produktudvikling
 • udarbejde kommunikation i forbindelse med arrangementer og events
 • rådgive om og kvalitetssikre bankens eksterne kommunikation og designlinje.
 • være sparringspartner for bankens ledelse på kommunikationsområdet
 • lede og koordinere opgaverne i Kommunikation & Marketing
 
Dit arbejdssted bliver på bankens hovedkontor i Grenaa. Du får reference til bankens underdirektør og bliver selv leder for og en del af et team på 4 dygtige kolleger.
 
Strategisk og fagligt velfunderet kommunikationschef
Vi søger en kommunikationschef, som brænder for kommunikation, og som tænker kommunikation såvel strategisk som kommercielt. Samtidig er du ikke bange for selv at tage del i opgaverne og deres udførsel. Du har overblik og befinder dig godt i en travl hverdag med mange forskellige opgaver. Du arbejder struktureret og er god til at prioritere opgaverne. Som person er du proaktiv, udadvendt og kan lide at arbejde sammen med andre mennesker.
 
Samtidig forestiller vi os, at du…
 • har solid erfaring som kommunikationskonsulent eller tilsvarende
 • har en relevant uddannelse inden for kommunikation eller journalistik
 • har stærke digitale kompetencer i brugen af sociale medier i et forretningsmæssigt perspektiv
 • har gode formuleringsevner - både skriftligt og mundtligt
 • har erfaring med formidling via billeder og video
 
Hvis du primært har dine styrker og erfaringer inden for et af felterne, hører vi også gerne fra dig, da vi er i en dynamisk proces med at få designet den optimale fremtidige organisering af kommunikations- og marketingområdet.
 
Vi tilbyder…
En udfordrende og selvstændig stilling i en virksomhed med et højt kvalitets- og ambitionsniveau samt en uformel omgangstone og korte beslutningsveje.
 
Vi tilbyder attraktive medarbejdergoder. Vi har fx 6 ugers ferie og 5 omsorgsdage om året – og du får en god pensionsordning, en sundhedsforsikring, en tandforsikring og en gruppelivsforsikring.
 
Om banken
Djurslands Bank har 16 afdelinger i Østjylland. Med mere end 44.000 privatkunder, godt 3.200 erhvervskunder og 1.800 foreninger er Djurslands Bank en engageret lokalbank, der bakker op om lokalområdet og er med til at skabe vækst og aktivitet. Kundernes behov og ønsker er fundamentet for den individuelle rådgivning. Djurslands Bank har med godt 200 medarbejdere, en balance på knap 8,5 mia. kr. og gode nøgletal et bundsolidt fundament. Banken fik i 2016 en TOP 10 placering på listen over Danmarks Bedste Arbejdspladser.
 
Du kan læse mere om banken som arbejdsplads – herunder vores medarbejdergoder - på djurslandsbank.dk under Job og karriere.
 
Interesseret?
Du kan høre mere om stillingen ved at kontakte underdirektør Jesper Vernegaard på mobil 2021 2611.
 
Du søger jobbet ved at klikke på ”søg jobbet her” nedenfor. Vi ser frem til at modtage din ansøgning – der naturligvis behandles fortroligt – snarest muligt og senest den 5. december 2017.
 
Bemærk venligst, at vi forbeholder os retten til løbende at invitere til samtaler og eventuelt besætte stillingen før ansøgningsfristens udløb.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 5. december

Frist: 5. december

Info

Virksomhed
Djurslands Bank
Stillingsbetegnelse
Kommunikationschef
Kontakt
Jesper Vernegaard
Telefon: 2021 2611
Website
Indrykningsdato
13-11-2017
Ansøgningsfrist
5. december
Adresse
Djurslands Bank
Torvet 5
8500 Grenaa

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Få alt, hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.