Kommunikationspraktikant

DISSING+WEITLING
DISSING+WEITLING
DISSING+WEITLING søger kommunikationspraktikant
Interesserer du dig for arkitektur, design og bymiljø? Har du lyst til at styrke dine kompetencer inden for strategisk kommunikation, skriftlig formidling og sociale medier i et spændende, internationalt arbejdende arkitektfirma? Så bliv kommunikationspraktikant hos DISSING+WEITLING i foråret 2018.
Som tegnestuens nye kommunikationspraktikant indgår du i vores business development- og kommunikationsteam. Du bliver en integreret del af et internationalt arbejdende arkitektfirma og får styrket dine allerede stærke kompetencer. Og vi byder naturligvis både på frokost, kaffe, kage og praktikløn.
 
Du har formentlig minimum læst et par år på Arkitektskolen, RUC, KU, CBS, AAU, Journalisthøjskolen eller lignende og har en sund interesse for arkitektur, design og bymiljø. Du er engageret og struktureret, har et godt grafisk øje og skriver fejlfrit på dansk og engelsk i et flydende, letlæseligt sprog.
 
Du kommer blandt andet til at arbejde med webredigering, sociale medier, præsentationsmateriale, pressemeddelelser og den strategiske udvikling af vores kommunikationsplatforme. Dine primære redskaber er word, indesign, photoshop og CMS.
 
Send en kort ansøgning med dit CV og et par teksteksempler til kde@dw.dk asap.
 
DISSING+WEITLING er en prisvindende tegnestue med omkring 45 engagerede arkitekter, der holder til i et åbent kontormiljø ved Islands Brygge. Vi har et højt arkitektfagligt ambitionsniveau og et hyggeligt socialt arbejdsmiljø. Vores referencer omfatter nogle af verdens mest spektakulære broer, elegante hovedsæder for internationale virksomheder, bæredygtige hoteller og konferencecentre, attraktive boliger og boligområder samt renoveringsopgaver for landets stolte kulturinstitutioner.
 
Se mere på http://www.dw.dk/.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: Hurtigst muligt

Frist: Hurtigst muligt

Info

Virksomhed
DISSING+WEITLING
Stillingsbetegnelse
Kommunikationspraktikant
Kontakt
Kristoffer Degn
kde@dw.dk
Website
Indrykningsdato
02-11-2017
Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt
Adresse
DISSING+WEITLING
Artillerivej 86, 3 tv
2300 København S

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kom til K-dag

Bliv en dygtigere facilitator med co-creation

1. marts

Bliv klogere

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.